Motor gehoorbescherming in kleur.

Bent u op zoek naar op maat gemaakte gehoorbescherming (otoplastieken) in de kleur wat u zelf graag wilt? Dan bent u bij Eartech aan het juiste adres! Wij kunnen op verzoek uw motor oordoppen maken ik de kleur wat u graag wilt. Wilt u de oordoppen hebben in de kleur van uw motor, of van uw motorpak? Alles is mogelijk!


Uniplug motor.

De gehoorbescherming voor op de motor is speciaal ontwikkeld voor motorrijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. De drie lamelletjes zijn gemaakt van duurzaam, zacht en flexibel materiaal, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. 
Waarom drie lamelletjes? Het gehoorgang is een gevoelig orgaan. Daarom heeft de Eartech uniplug 3 lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk van het oordopjes verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie.

Ook deze universele gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem. 
Door dit (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat er voor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak) behouden blijven.

 

Snelheid

Windruis

Max. Belastingstijd.

100 Km/h

94 DB

15 minuten

120 Km/h

98 DB

7 minuten

140 Km/h

102 DB

3 minuten!!! 

 

Maat-gemaakte-oordoppen-motor

 

Gehoorbescherming-motor-muziek-speaker


 

motor-oordopjes-gehoorbescherming-filter

 

Motor otoplastiekMotor geluidssysteemUniplug Motor

 

  

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel