Industriele gehoorbescherming - oordop

 

In Nederland gebruiken meer dan 2 miljoen mensen dagelijks gehoorbescherming en ieder heeft zijn eigen voorkeur welke gehoorbescherming hij het liefst draagt. Daarom biedt de gehoorbeschermingshop een heel pakket aan verschillende soorten gehoorbescherming. Wanneer heeft u gehoorbescherming nodig?

Omdat standaard proppen en kappen slecht gedragen worden ontwikkelde Eartech gehoorbescherming (sinds 1997) speciale Otoplastieken van hard en zacht materiaal. Eartech gehoorbescherming NL te Zeist werkt met een uitgebreid dealernetwerk voor dit maatproduct. De Otoplastieken die Eartech op de markt brengt worden 95% van de tijd gedragen, dit komt omdat de Otoplastieken een regelrechte kopie van de gehoorgang zijn. Er is dus sprake van een optimale pasvorm, daar en tegen hebben de standaard proppen en kappen een slechte pasvorm, het irriteert snel en geeft een afgesloten gevoel. Omdat geluiden boven de 80DB schadelijk zijn voor het gehoor zorgen de Eartech filtersystemen ervoor dat alleen de schadelijke geluiden gefilterd worden en alle andere geluiden gewoon hoorbaar blijven.

De hoofdpunten van de wettelijke aanwijzingen / regelingen om de blootstelling van werknemers aan lawaai te verkomen zijn: Dat het geluidsnivo op de arbeidsplaats van 85 db/a niet overschreden mag worden, tenzij dit in redelijkheid niet kan worden gevergd. Aan de wettelijke bepalingen voor het bestrijden van equivalente geluidsnivo’s hoger dan 85 db/a ligt in beginsel ten grondslag dat lawaaibestrijding aan de bron moet plaats vinden. Geluidsnivo’s hoger dan 80 db/a kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. De werkgever is verplicht boven deze grens gehoorbeschermingsmiddelen in voldoende mate beschikbaar te stellen.
Bij geluidsnivo’s boven de 85 db/a is de werknemer verplicht gehoorbescherming te dragen.

Dit volgens P blad 166, uitgave van de Arbeidsinspectie.

Welke gehoorbeschermer u ook wilt kiezen Eartech kan het leveren. Van eenvoudige oprolpropjes tot op maat gemaakte gehoorbeschermers (otoplastieken) met geïntegreerde communicatiemiddelen. Alles is mogelijk! Staat uw gehoorbeschermer er niet bij?  Eartech gehoorbescherming laat zich graag uitdagen om het voor u te vinden.

 

Service die Eartech gehoorbescherming (Sinds 1997) u biedt zijn:

Eartech gehoorbescherming houdt voor u alle administratie bij. Dit houdt in: Namen van de personen die zijn aangemeten met aanmeetdatum.U kunt te allen tijde deze namenlijst opvragen. U krijgt van Eartech van te voren bericht wanneer de oordoppen aan vervanging toe zijn, u hoeft dit niet zelf in de gaten te houden. Wanneer u gebruik maakt van ons onderhoud en/of lektest contract. Dan brengen wij u hiervan op de hoogte wanneer het daarvoor weer tijd is. Dit alles bespaart u heel veel tijd.


* Aanmeten en afleveren op de bedrijfsvloer.

* Geen extra kosten voor aanmeten en/of afleveren, dit zit in onze prijzen mee berekend.

* Otoplastieken van eigen laboratorium, zonder tussenkomst van derden.

* Automatische kosteloze aanpassing van de demping (filter) bij verhuizing/verbouwing of andere wensen.

* Luxe opbergetui met naamsvermelding.

* Schoonmaakhaakje.

* Medische controle van de oren. Het controleren van de gehoorgang op eventueel oorsmeer en de loop van de gehoorgang.

* Vaste vertegenwoordiger, dus niet bij nieuwe aan metingen ook weer een nieuw gezicht van Eartech     gehoorbescherming.

* Onze prijs staat vast ook voor na leveringen van slechts één persoon, van dezelfde order, geen extra kosten.

* Voorlichting en begeleiding van uw medewerkers.

* Bij verlies en schade snelle her productie.

* Tijdstip van aanmeten altijd afgestemd op uw wensen.

* Standaard 1 jaar garantie op de oordoppen. 

 

Otoplastieken op maat

 

universelen oordoppen

 

oprol oordoppen - universelen

 

                   Otoplastieken        Uniplug          Oprolpropjes

 

oordop-eartech-gehoorbescherming- opmaat

 • OPROLPROPJES 10 PAAR
  OPROLPROPJES 10 PAAR

  Deze oordopjes zijn vervaardigd van een foam-materiaal met als eigenschap dat de oordopjes reageren op de lichaamstemperatuur van de gebruiker. Als reactie op de lichaamstemperatuur van de gebruiker worden de oordopjes nog zachter…

  € 9,95
 • OPROLPROPJES 250 paar
  OPROLPROPJES 250 paar

  Deze oordopjes zijn vervaardigd van een foam-materiaal met als eigenschap dat de oordopjes reageren op de lichaamstemperatuur van de gebruiker. Als reactie op de lichaamstemperatuur van de gebruiker worden de oordopjes nog zachter…

  € 48,40
 • Uniplug Industrie
  Uniplug Industrie

  Deze gehoorbeschermer is speciaal ontwikkeld voor in de industrie, wel goed beschermd zijn maar nog wel kunnen communiceren en het horen van radio, telefoon etc. De drie lamelletjes zijn gemaakt van duurzaam, zacht en flexibel ma

  € 17,45
 • Schoonmaakvloeistof (desinfectie) gehoorbescherming - otoplastieken - In Ear
  Schoonmaakvloeistof (desinfectie) gehoorbescherming - otoplastieken - In Ear

  Desinfectiemiddel voor otoplastieken, gehoorbescherming, In Ears. .. handen ..

  € 12,95 € 9,95
© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel