Werkwijze Eartech

Ons doel:
De verkoop van hoogwaardige gehoorbescherming vergroten en het adviseren van bedrijven in hun strijd tegen geluidsoverlast. Door ons dealernetwerk uit te breiden in binnen- en buitenland zal onze service in Nederland van de hoogste kwaliteit blijven en in het buitenland steeds meer uitbreiden. Eartech blijft op zoek naar nieuwe producten en het ontwikkelen hiervan om onze klanten de meest innovatieve materialen te kunnen leveren. Verder is Eartech gespecialiseert in het uitvoeren van gehoortesten op de werkvloer, controleren van otoplastieken (lektesten) en het uitvoeren van simpele of uitgebreide geluidsmetingen
Eartech gehoorbescherming onderhoudt nauwe contacten met:

- Klanten van Eartech gehoorbescherming;
- Arbo-diensten;
- Geluidsadviserende bedrijven;
- Ministerie van volksgezondheid;
- Adviesbureau’s veilig werken.

Eartech laboratorium en ontwikkeling

Eartech gehoorbescherming heeft een eigen laboratorium en ontwikkelingsruimte, hierdoor kunnen wij goedkoper produceren dan andere leveranciers en kunnen wij beter en snellere service verlenen.
eartech werkwijze

 

Service en diensten 

Eartech gehoorbescherming houdt een uitgebreide administratie bij van het personeel van uw bedrijf. Zo houden we u jaarlijks op de hoogte, wie welke type gehoorbeschermers heeft en hoe lang. Wanneer u kiest voor een onderhoudscontract, dan nemen we tijdig contact met u op voor onderhoud. Elk bedrijf dat werkt met Eartech gehoorbescherming krijgt te maken met één vaste buitendienst medewerker en één vaste binnendienst medewerker om de contactlijn zo kort en flexibel mogelijk te houden. Dit zorgt voor een prettige en strakke communicatie zonder kopzorgen.
 


 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel