Motor oordoppen.

Motor Otoplastieken
Deze op maat gemaakte gehoorbeschermer (otoplastiek) is speciaal ontwikkeld voor motorrijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. Doordat het persoonlijk voor uw oren op maat gemaakt wordt is de pasvorm optimaal. Het model is zo vervaardigd dat het niet uitsteekt of in de weg zit met de helm. Tevens zijn er modellen waar je een intercom of mp3 speaker op aan kan sluiten. Ook deze op maat gemaakte gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem. Door dit (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat er voor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak) behouden blijven.


100% op maat gemaakt.
De maatwerk oordoppen van Eartech worden 100% op maat gemaakt.
Dit houdt in dat u een identieke pasvorm ontvangt van uw gehoorgang.
Geen drie dimensionale otoplastieken waarvan de pasvorm niet voor de volle 100% gegarandeerd kan worden.

Wat houdt het in?
Alle otoplastieken worden met de hand vervaardigd, dit vergt veel tijd en technisch goed personeel. Eartech gehoorbescherming heeft een goede naam op gebied van de kwaliteit van zijn otoplastieken. Die van echt zacht materiaal gemaakt worden.  Oordoppen die drie dimensionale gemaakt worden zijn van aanzienlijk harder materiaal en kunnen daardoor pasvorm en draagkomfort klachten geven.
De oordoppen van Eartech worden gecontroleerd met de gemaakte afdrukken, voordat ze bij onze klanten worden afgeleverd.


Uniplug motor
De gehoorbescherming voor op de motor is speciaal ontwikkeld voor motorrijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. De drie lamelletjes zijn gemaakt van duurzaam, zacht en flexibel materiaal, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting.  Waarom drie lamelletjes? Het gehoorgang is een gevoelig orgaan. Daarom heeft de Eartech uniplug 3 lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk van het oordopjes verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie.

Ook deze universele gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem.  Door dit (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat er voor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak) behouden blijven.

Er zijn vele verschillende soorten motorhelmen op de markt. Maar er is er geen één die afdoende al sluit dat gehoorbescherming niet meer nodig is. Ook denken veel motorrijders dat als zij een motorhelm dragen, dit hen voldoende beschermt tegen gehoorschade en zij een permanente piep op lopen in de oren. Helaas loop je ook met een helm kans op een permanente piep in je oren. Hoe sneller je rijdt hoe meer last je hebt van windruis onder de helm. In onderstaande tabel kunt u aflezen hoe harder hoe schadelijker.

ocht,navigatie, communicatie, uitlaat, 

 

 

Motor-gehoorbescherming-otoplastieken-maat

 

Motor-communicatie-onder-helm-speaker-inbouw

 

Oordopjes-motor-filter-windruis-oordoppen

 

 Motor otoplastiek     

Motor geluidssysteem  

 Uniplug motor

 

 

Klik hier voor meer informatie of het bestellen van Eartech Uniplug Motor

 

Eartech-motor-gehoorbescherming

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel