Onderhoud en reiniging

Eartech Desinfect, zoekwoorden: schoonmaakvloeistof, reinigingsmiddel, onderhoud, bruistablet, audispray, oordop, gehoor, bescherming, otoplastie
Eartech Desinfect is een reinigende desinfectant die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van Otoplastieken, Uniplug of andere gehoorbescherming. Om de gehoorbeschermers in conditie te houden moeten ze met regelmaat worden gereinigd.

Reinigen van de gehoorbeschermers met water is niet aan te raden want het doodt niet de aanwezige bacteriën en de kans op een oorontsteking wordt wel een stuk groter. Ook is de kans aanwezig dat het (ESD) filtersysteem zal verstoppen en dan bent u niet verzekerd van een juiste demping. Door reinigen met een afwasmiddel of andere reinigingsmiddelen kan het materiaal van de gehoorbeschermer worden aangetast, eventuele schade die daaruit voorkomt is niet te claimen bij Eartech gehoorbescherming. Eartech Desinfect is te verkrijgen in een handige gepatenteerde spuitflacon van 100 ml of een navulstation van 5 liter.

 

Bij dagelijks gebruik 1 x per week reinigen. Eerst de gehoorbeschermers controleren op aanwezig oorsmeer, dit eerst verwijderen met een tissue en met het bijgevoegde serumenpen eventuele oorsmeer uit de oordop verwijderen dat in de het etui en daarna inspuiten met Eartech Desinfect® en minimaal  5 minuten laten drogen. Niet afpoetsen. Eartech Desinfect® zorgt voor een optimale reiniging en verlengt de levensduur van uw gehoorbeschermers. Filter nooit verwijderen dit is niet nodig wanneer u de oordoppen goed reinigt en onderhoudTevens zijn er schoonmaakhaakjes en borsteltjes te bestellen voor het goed reinigen van de binnenkant van uw Otoplastieken.

 

reiniging-onderhoud-otoplastieken-gehoorbescherming

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel