Zwembad personeel gehoorbescherming.

Het geluid in een zwembad wordt vaak als onprettig ervaren. Dit komt simpelweg omdat er in een zwembad veel tegels en glas aanwezig is wat de akoestiek niet ten goede komt. Daarnaast absorbeert het water ook nog eens geen geluid. Een slechte akoestiek geeft veel overbodige herrie. Het is dus van belang dat er bij een zwembad kritisch gekeken wordt naar de akoestiek.

Daarnaast spelen de klimaatomstandigheden ook een belangrijke rol waardoor veel akoestische oplossingen niet kunnen worden toegepast. Veel toezichthoudende zwembadpersoneel heeft gehoorschade opgelopen door het gegil van kinderen, kletteren van water door de slechte akoestiek binnen het zwembad.


zwembad gehoorbescherming otoplastieken

 

Eartech heeft zeer ruime ervaring met op maat gemaakte gehoorbescherming (otoplastieken) en geluidsmetingen binnen zwembaden. De otoplastieken bevatten een filtersysteem die er voor zorgt dat spraak en hulpgeroep behouden blijft maar dat schadelijke geluiden gedempt door komen. Omdat de otoplastieken op maat gemaakt worden is er sprake van een optimale pasvorm. Indien gewenst is het ook mogelijk om een aansluiting voor een portofoon aan te brengen. 

Oordoppen-filter-zwembad-personeel-gehoorbescherming

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel