Over Eartech

GEHOORBESCHERMING IS EEN MUST!  VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN, ZEKER WANNEER GENEZEN NIET MOGELIJK IS!

Eartech helpt u in de strijd tegen geluidsoverlast.  Miljoenen mensen in Nederland hebben last van teveel lawaai, dat kan zijn op het werk of onder privé omstandigheden. Eartech probeert sinds 1997 samen met u de ideale gehoorbescherming te vinden.    

100% op maat gemaakt.
De maatwerk oordoppen van Eartech worden 100% op maat gemaakt.
Dit houdt in dat u een identieke pasvorm ontvangt van uw gehoorgang.
Geen drie dimensionale otoplastieken waarvan de pasvorm niet voor de volle 100% gegarandeerd kan worden.

Wat houdt het in?
Alle otoplastieken worden met de hand vervaardigd, dit vergt veel tijd en technisch goed personeel. Eartech gehoorbescherming heeft een goede naam op gebied van de kwaliteit van zijn otoplastieken. Die van echt zacht materiaal gemaakt worden.  Oordoppen die drie dimensionale gemaakt worden zijn van aanzienlijk harder materiaal en kunnen daardoor pasvorm en draagkomfort klachten geven.
De oordoppen van Eartech worden gecontroleerd met de gemaakte afdrukken, voordat ze bij onze klanten worden afgeleverd.In-Ear monitoring.
Eartech In-Ear heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van In Ear systemen met de meest heldere geluidsweergave met de nieuwste materialen. Eartech is het eerste bedrijf dat zijn op maat gemaakte monitor oortjes vervaardigd van zacht materiaal (medisch silicone). Eartech heeft verschillende In-Ear mogelijkheden. Van een in-ear oortje met een enkele driver tot een concurrerend vergelijkbaar 3 weg systeem (triple driver). Laat u verassen door de nieuwste materialen met de hoogste kwaliteit, geluidskwaliteit wat nog niet is geëvenaard   (5 Hrtz-24 KHrtz) en het unieke In Ear systeem met Selectieve Demping.

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel