Cabrio gehoorbescherming - oordop.

UNIPLUG CABRIO

Deze gehoorbeschermer is speciaal ontwikkeld voor cabriorijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. De drie lamelletjes zijn gemaakt van duurzaam, zacht en flexibel materiaal, wat zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. Waarom drie lamelletjes? Het gehoorgang is een gevoelig orgaan. Daarom heeft de Eartech uniplug 3 lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk van het oordopjes verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie.

Bestel hier uw Uniplug Cabrio
 

Ook deze universele gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem. Door dit (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat er voor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak)behouden blijven.


 

maatwerk-cabrio-windruis-op-maat-oordoppen

 

op-maat-oordoppen-speaker-in-ear-gehoorbescherming

 

oordopjes-cabrio-filter-windruis-oordoppen-bestellen

 

Cabrio otoplastiekenIn Ear CabrioUniplug Cabrio

 

CABRIO OTOPLASTIEKEN

Deze op maat gemaakte gehoorbeschermer (otoplastiek) is speciaal ontwikkeld voor cabriorijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. Doordat het persoonlijk voor uw oren op maat gemaakt wordt is de pasvorm optimaal. Ook deze op maat gemaakte gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem. Door dit (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat er voor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak)behouden blijven.

 

cabrio-gehoorbescherming-oordoppen

 

© 2010 - 2022 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel