Motor oordoppen.

oordoppen, oordop, oorpluggen, oorkappen, individuele gehoorbescherming, otoplastieken, otoplastiek, autoplastieken, gehoorbescherming, oorpropjes, persoonlijke bescherming, op maat, oordopjes voor motor, gehoorbescherming voor motor, oordoppen voor motor, oordop motor, motor oordop, motor oordopjes, motor gehoorbescherming, motor oordoppen, helm, windruis, tour, tocht,navigatie, communicatie
 

 

UNIPLUG MOTOR

Deze  gehoorbescherming  voor  op  de  motor  is  speciaal  ontwikkeld  voor motorrijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis.   De drie lamelletjes zijn gemaakt van duurzaam,   zacht  en flexibel materiaal, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting.

Waarom drie lamelletjes?
Het gehoorgang is een gevoelig orgaan. Daarom heeft de Eartech uniplug 3 lamelletjes in plaats van één of twee.  Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk van het oordopjes verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie.

Ook deze universele gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem.  Door dit (ESD)   filtersysteem  is  er  een  open  verbinding  wat er voor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak) behouden blijven.

 


 

        Snelheid 

               Windruis 

      Max. Belastingstijd. 

100 Km/h 

94 DB 

15 minuten 

120 Km/h 

98 DB 

7 minuten 

140 Km/h 

102 DB 

3 minuten!!! 

 

 

MOTOR OTOPLASTIEKEN

Deze  op  maat  gemaakte  gehoorbeschermer  ( otoplastiek )  is  speciaal  ontwikkeld  voor motorrijden  zonder  hinderlijke  en  schadelijke windruis.   Door dat het persoonlijk voor uw oren op maat gemaakt wordt is de pasvorm optimaal.   Het model is zo vervaardigd dat  het niet uitsteekt en in de weg zit met de helm. Tevens zijn er modellen waar je een intercom of mp3 speaker op aan kan sluiten. Ook deze op maat gemaakte gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem.   Door dit  (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat  er  voor  zorgt  dat  er  geen  druk  in  het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak) behouden blijven. 

otoplastiek gehoorbescherming motorMotor gehoorbescherming 

       Motor otoplastiek       Motor geluidssysteem           Uniplug motor    
 

Voor meer informatie Motor geluid, communicatie en navigatiemiddelen zie onderstaande link.   http://www.eartech-inear.com/c-814266/in-ear-sport/

                                            info@eartech.nl   tel: 030-6963433      Terug naar begin pagina.

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel