Verzekering op de maatwerk oordoppen / otoplastieken

Verzekering Otoplastieken                                                                                 Bij Eartech gehoorbescherming is het mogelijk om een verzekering af te sluiten voor de Otoplastieken. Deze verzekering wordt geldig tijdens het aanmeten van de Otoplastieken en heeft een looptijd van 24 maanden vanaf de leverdatum.

Indien de Otoplastieken beschadigd raken zonder dat Eartech gehoorbescherming hiervoor verantwoordelijk is, of als ze zoekraken, kunt u nieuwe exemplaren ontvangen op basis van de bestaande afdrukken. Voordat nieuwe Otoplastieken worden vervaardigd, worden beschadigde exemplaren eerst beoordeeld door Eartech gehoorbescherming om de aard van de schade vast te stellen. Eventuele reparatie is dan mogelijk.

 

Meerder setjes verzekeren?                                                                             Het is alleen mogelijk om het eerste setje oordoppen te laten verzekeren. Wanneer u direct na het aanmeten een extra setje heeft besteld, dan heeft u hiervoor al minder betaald dan het eerste setjes oordoppen. Op dit setje oordoppen kunt u daarom ook geen verzekering afsluiten. Wanneer u op een later moment een nieuwe set oordoppen besteld, kunt u hierop ook geen verzekering meer afsluiten. Dit is alleen mogelijk tijdens het aanmeten. De verzekering wordt afgesloten op het duurste setje oordoppen. Bijv. wanneer u slaap oordoppen en muziek oordoppen bij ons heeft afgenomen. Dan is de verzekering alleen mogelijk op de slaapoordoppen. Wanneer u twee setjes heeft aangesloten waarvan de prijzen hetzelfde zijn. Dan is de verzekering alleen mogelijk op het setjes oordoppen waarvoor u in eerste instantie de afspraak voor het aanmeten heeft gemaakt


Kosten:                                                                                                                  Verzekering, 24 maanden tegen verlies/diefstal/defect € 10,-- per set.                       Eigen Risico € 12,50 per oordop


Bij geen verzekering:                                                                                             Wanneer u geen verzekering heeft afgesloten wordt het bedrag van de reparatie of nieuwe Otoplastieken in rekening gebracht.


Opsturen oordoppen:
Wanneer u de oordoppen op moet sturen voor reparatie, dan zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Eartech adviseert uw oordoppen ter aller tijde verzekerd op te sturen in een stevige verpakking. Wanneer  oordoppen zoek raken is Eartech hiervoor niet verantwoordelijk te houden.

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel