Motor gehoorbescherming - oordop

Motor oordoppen op maat.

Deze op maat gemaakte gehoorbeschermer (otoplastiek) is speciaal ontwikkeld voor motorrijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. Door dat het persoonlijk voor uw oren op maat gemaakt wordt is de pasvorm optimaal. Het model is zo vervaardigd dat het niet uitsteekt en in de weg zit met de helm. Elke motorrijder heeft er wel eens last van. Hinderlijke windruis. Officiële metingen van de KLPD (rijkspolitie) met gebruik van een goede helm hebben de volgende resultaten opgeleverd.

Op maat gemaakte motor oordoppen van Eartech

Er zijn vele verschillende soorten motorhelmen op de markt. Maar er is er geen één die afdoende al sluit dat gehoorbescherming niet meer nodig is. Ook denken veel motorrijders als zij een motorhelm dragen dit voldoende beschermd tegen gehoorschade en zij een permanente piep op lopen in de oren. Helaas loop je ook met een helm kans op een permanente piep in je oren. Hoe sneller je rijd hoe meer last je hebt van windruis onder de helm. In onderstaand tabel kunt u aflezen hoe hard hoe schadelijker.


 

Snelheid

Windruis

Max. Belastingstijd.

100 Km/h

94 Db

15 minuten

120 Km/h

98 Db

7 minuten

140 Km/h

102 Db

3 minuten!!! 

gehoorbescherming-motor-oordoppen-helm-maat

motor-helm-speaker-inbouw-muziek-communicatie

oordopjes-motor-oordoppen-filter-helm-universeel

Motor OtoplastiekMotor geluidssysteemUniplug Motor


Klik hier voor meer informatie of het bestellen van Eartech Uniplug motor.


Motor muziek, communicatie en navigatiemiddelen.

Motorrijders en Autosport liefhebbers hebben behoefte aan communicatie of muziek mogelijkheden onder de helm. Met  Eartech  In-Ear  Motorsport  is  het  mogelijk  om  een  op  maat gemaakt  speakersysteem  onder  de  helm  te  dragen. Bij motorrijders is het vaak wenselijk om tijdens lange ritten te genieten van lekkere muziek via een hoogwaardig speakersysteem,  tevens is het mogelijk om er een communicatiemiddel of  navigatiesysteem op aan te sluiten.


Voor meer informatie klik op: 
https://eartech.nl/c-2318951/op-maat-gemaakte-speakertjes-voor-op-de-motor/

 

  

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel