Harde wind in de oren, pijnlijk!

Wind in de oren, soms zo pijnlijk!

Wind in de oren is moeilijk te meten, omdat er vele soorten zijn en ieder persoon ervaart wind anders. Ook de vorm van het hoofd en het oor zorgt er voor dat we wind anders aanvoelen. Door de vorm van het hoofd en het oor kunnen de aantal decibels per persoon verschillen met wel 10 tot 15 decibel met de zelfde wind. Ook gehoorverlies of tinnitus kan grote verschillen geven over de ervaring van wind in het oor. Wind in het oor is meestal een laag frequent geluid, het wordt vaak ervaren als gebulder of gerommel. Bij het toenemen van de wind of van de snelheid van de persoon (bijv. fietsen) worden de aantal DB’s en het frequentie hoger.

Voorbeelden van hinderlijk windgeluid:   harde wind pijnlijk

-- Wandeling op strand of open terrein.
-- Fietsen 
-- Wielrennen 
-- Motorrijden. (kijk hier voor meer info
-- Cabrio rijden. (kijk hier voor meer info
-- Parachute springen enz. enz.

 

Op basis van de reacties van onze liefhebbende klanten hebben wij geconstateerd dat oudere mensen om sneller geïrriteerd te zijn door de wind, de ergernis factor van wind in de oren verschild echt per persoon.


De oplossing, Oordoppen, Otoplastieken, op maat gemaakt.


Eartech gehoorbescherming vervaardigd speciale 3D Otoplastieken  (op maat gemaakte gehoorbescherming met filter systeem) van zacht materiaal. De Otoplastieken die Eartech op de markt brengt worden 95% van de tijd gedragen, dit komt omdat de Otoplastieken een regelrechte kopie van de gehoorgang zijn. Er is dus sprake van een optimale pasvorm, daarentegen hebben de standaard proppen en kappen een slechte pasvorm, het irriteert snel en geeft een afgesloten gevoel. Het grote voordeel is dat Eartech otoplastieken wind dempt maar overige geluiden blijven behouden. 

Pijnlijk-wind-in-oren-gehoorbescherming

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel