Oordopjes vliegtuig.

Eartech oordopjes vliegtuig.
 

vliegtuig oordopjes eartech


Otoplastiek Airplane/Vliegen

De otoplastiek  Airplane.  is ontwikkeld om  ontspannen  zonder  te  veel  geluid   met  het  vliegtuig  te reizen.   Vooral bij lange vluchten   worden de  monotone  geluiden in het vliegtuig als   hinderlijk en vermoeiend  ervaren.  Tevens zorgt het filter er  voor dat het stijgen en dalen gebeurd   met  minder druk  op de oren.  Omdat de  oordoppen op maat  gemaakt zijn is de pasvorm optimaal.   Door het speciale  filtersysteem wordt  tijdens het stijgen en dalen de  druk op het oor geleidelijk  toe gelaten.

Oordopjes vliegtuig (Eartech).


 

oordoppen vliegen

    Otoplastieken Vliegen       Uniplug Airplane

 

Uniplug Airplane

De Uniplug Airplane is ontwikkeld om ontspannen zonder te veel geluid met het vliegtuig te reizen.  Vooral bij lange vluchten worden de monotone geluiden in het vliegtuig als hinderlijk en vermoeiend ervaren. De Uniplug is gemaakt van duurzaam zacht  materiaal met drie lamelletjes, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. Waarom drie lamelletjes? Het oor is een gevoelig orgaan en daarom heeft de Uniplug drie lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie lamelletjes.


Klik hier voor meer informatie of het bestellen van Eartech Uniplug Airplane


Drie dimensionale otoplastieken.
 

Anno 2005 gaat Eartech gehoorbescherming als eerste een stapje verder met zijn otoplastieken.
Eartech is vanaf het begin van zijn bestaan (1993) het meest vooruitstrevend op gebied van technieken en materialen. Eind 2005 introduceert Eartech gehoorbescherming 3D otoplastieken.

Wat houdt dat in?

Alle otoplastieken worden met de hand vervaardigd, dit vergt veel tijd en technisch goed personeel. Eartech gehoorbescherming had al een goede naam op gebied van de kwaliteit van zijn otoplastieken, maar tegenwoordig worden alle otoplastieken voordat ze het laboratorium verlaten 3D gecontroleerd.
Dit garandeert een superieure kwaliteit voor toch een goede concurrerende prijs.


Wilt u meer weten over Eartech gehoorbescherming en / of diensten klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel