Zwem - Douche gehoorbescherming - oordop

Wanneer het ongewenst is om water in de oren te krijgen omdat u vaak last heeft van ontstoken oren of omdat er bijvoorbeeld een gaatje in uw trommelvlies zit, is de Zwemdop op maat gemaakt de juiste oplossing. Eartech vervaardigd zijn zwemoordoppen helemaal op maat. We nemen een afdruk van uw oordoppen en vervaardigen daar een maatwerk oordop van. De afdrukken van uw oren blijven dan behouden voor het geval u een oordop verliest. We kunnen dan op een later moment van deze afdrukken weer nieuwe oordoppen maken.

Of het nu is voor thuis onder de douche of om te zwemmen, de universele oordopjes Uniplug Aqua houden uw oren dicht.  Deze universele gehoorbescherming is gemaakt van flexibel, zacht en duurzaam materiaal, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. De Eartech Uniplug Aqua is een gesloten oordop speciaal ontwikkeld voor veilig zwemmen en/of douchen. Tevens is er mogelijkheid om zwemdopjes op maat te laten maken.

 

Watersport zwemoordoppen.
Tijdens het beoefenen van een watersport komt veel water in de oren, wanneer dat ongewenst, omdat u vaak last heeft van ontstoken oren of omdat er bijvoorbeeld een gaatje in uw trommelvlies zit, is de Otoplastiek Aqua en perfecte oplossing, de oordoppen op maat houden uw oren dicht.  Deze op maat gemaakt oordop is gemaakt van flexibel, zacht en duurzaam materiaal, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. De Eartech Otoplastiek Aqua is een gesloten oordop speciaal ontwikkeld voor veilig o.a. waterpolo spelen.

De zwemdoppen worden standaard geleverd in een transparante kleur. Maar als u het leuk vindt u zwemoordoppen in de club kleuren te laten vervaardigen, dan is dat uiteraard tegen meerprijs ook mogelijk.

Douche-zwem-zwemmen-oordop-gehoorbescherming

 

 

Uniplug AquaOp maat gemaakt

 

Wanneer u een tijdelijk probleem heeft met uw oren dan is onze Uniplug Aqua een oplossingen. Deze universelen oordop is voorzien van drie lammelen, dit zorgt ervoor dat de Uniplug Aqua een beter afsluiten heeft.

Bestel hier uw Uniplug Aqua

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel