Latin Salsa gehoorbescherming

salsa-bachata-kizomba-zouk-oordopjesGehoorbescherming op maat voor uw latin feestjes.

Er zijn in salsa, bachata, kizomba, zouk, merengue, samba, latin land heel veel feestjes. Ieder weekend en zelfs iedere dag kan je wel ergens de dansvloer op om jezelf te laten meeslepen op de meest geweldige muziek, maar vaak is die muziek wel schadelijk voor je gehoor.

Eartech is de specialist op het gebied voor gehoorbescherming voor musici en leden van de plaatselijke dansschool. De muziek Otoplastieken worden persoonlijk op maat gemaakt en voorzien van een filtersysteem die alleen de schadelijke geluiden eruit filtert. De Otoplastieken zorgen ervoor dat  er veilig muziek geluisterd kan worden zonder ernstige vervormingen.

 

Er worden op heel veel plaatsen in het land kizomba, salsa, samba, bachata, zouk of  merengue lessen gegeven. Steeds meer dansscholen adviseren de Eartech (op maat gemaakte gehoorbescherming ) otoplastieken  als je door gaat met dansen omdat te veel aan harde muziek schadelijk is voor het gehoor.

Of je nu een actieve of een minder actieve danser bent, of dat je pro bent of een beginner Eartech muziek oordoppen zorgen er voor dat je dit ook kan blijven doen zonder dat je een gehoorbeschadiging op loopt.
 

Salsa-kizomba-bachata-samba-oordoppen-gehoorbescherming


 

 

Met de Eartech oordoppen sta je de hele avond met een smile van oor tot oor op de dansvloer. Je straalt zo veel energie uit dat mensen spontaan vrolijk van je worden. Al dansje wel of niet goed gaat maakt jou niet uit: als je het maar leuk hebt.


Alle geluiden die harder zijn dan 80 dB/A zijn schadelijk voor je gehoor, op menig feestje staat het muziek boven de 100 dB/A en is op den duur schadelijk voor je gehoor. Otoplastieken van Eartech zijn voorzien van speciaal ontwikkelde muziekfilters en worden in de otoplastieken gebouwd met de nieuwste materialen en de nieuwste technieken. Deze filters zorgen er voor dat je muziek of een gesprek gewoon kan horen maar dat je oren wel beschermd zijn tegen harde muziek. Dit aangevuld met een zeer klant vriendelijke service van het personeel van Eartech heeft u met ons het juiste bedrijf op de juiste dansvloer.

Wil je zelf otoplastieken van Eartech neem dan contact met ons op, wanneer er meer leden in je les of op je dansschool hier in geïnteresseerd zijn kunnen we een leuke korting geven en ter plaatse bij jou op de dansschool komen aanmeten.

 

Salsa-latin-feestjes-oordoppen-gehoorbescherming

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel