Otoplastieken

Miljoenen mensen in Nederland hebben last van teveel lawaai, dat kan zijn op het werk of onder privé omstandigheden. Enkele voorbeelden zijn:

Eartech otoplastieken Sinds 1997:


Werk: metaal/hout/bouwbedrijven, garages, drukkerijen en binderijen, off-shore, zwembaden, kunststof verwerkende bedrijven, jagers, aannemers, muziek, voedings industrie, defensie, politie, enz.

Privé: motor rijden, cabrio rijden, rustig slapen (i.v.m. snurkende partner), klussen, sportschutters, autosport, zwemmen, muziek, uitgaan, enz.

Omdat standaard proppen en kappen slecht gedragen worden ontwikkelde Eartech gehoorbescherming speciale 3D otoplastieken van hard en zacht materiaal.
Eartech gehoorbescherming NL te Zeist werkt met een uitgebreid dealernetwerk voor dit maatprodukt. De otoplastieken die Eartech op de markt brengt worden 95% van de tijd gedragen, dit komt omdat de otoplastieken een regelrechte copy van de gehoorgang zijn. Er is dus sprake van een optimale pasvorm, daarentegen hebben de standaard proppen en kappen een slechte pasvorm, het irriteert snel en geeft een afgesloten gevoel.

 

Eartech-otoplastieken-plat-motor-slapen-helm

eartech-otoplastiek-koort-filter-maat-gemaakt

Otoplastiek (plat)Otoplastiek (met koord)

 

Omdat geluiden boven de 80DB schadelijk zijn voor het gehoor zorgen de Eartech filtersystemen er voor dat alleen de schadelijke geluiden gefilterd worden en alle andere geluiden zijn gewoon hoorbaar. De gehoorbeschermers zijn voorzien van het CE keurmerk en worden aanbevolen door vele arbodiensten en gehoorspecialisten.
Wij leveren niet alleen gehoorbescherming maar nemen alle verantwoordelijkheid voor de optimale bescherming van uw medewerkers. U heeft geen omkijken meer naar de bescherming en de verplichte jaarlijkse controle. Alles wordt voor u geregeld. Eartech biedt een standaard voorlichtingsprogramma voor elke gebruiker en verzorgt desgewenst een uitgebreide presentatie voor personeel en management. Bedrijven, die hun personeel voorzien van Eartech gehoorbescherming, voldoen aan wettelijke eisen en dekken zich zo in tegen ARBO-eisen en schadeclaims.


Technical Data according to DIN EN 352-2:2002 (EU) 2016/425 

Heeft u oren naar dit top produkt? neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
 

maat-gemaakt-otoplastieken-eartech

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel