Info. over muziek gehoorbescherming

Info, informatie, over, muziek, gehoorbescherming, oordop, otoplastiek
 

Muziek en Uitgaan

Als u zich wel eens in een concertzaal, op een festival, in een club bevindt, of gewoon een avondje uitgaat, loopt u het risico gehoorbeschadiging op te lopen door het luide geluid en de harde muziek die u daar kunt tegenkomen.

Daarom bieden wij op maat gemaakte gehoorbeschermers aan om u te beschermen tegen gehoorbeschadiging. Zelfs tijdens het uitgaan kunt u nog steeds optimaal van de muziek genieten, aangezien onze speciale filters ervoor zorgen dat de muziekbeleving behouden blijft zonder vervorming. Het lijkt alsof het volume simpelweg zachter wordt gezet.

Muziek en Muzikanten

Of u nu een gitaar, basgitaar, piano, doedelzak of een ander instrument bespeelt, als muzikant wordt u tijdens repetities en optredens vaak blootgesteld aan hoge geluidsniveaus. Om te voorkomen dat uw gehoor beschadigd raakt, is het van cruciaal belang om gehoorbescherming te dragen.

Wij bieden op maat gemaakte otoplastieken aan die speciaal zijn ontworpen om uw gehoor te beschermen. Onze gehoorbescherming voldoet aan de wettelijke eisen van de arbeidsomstandighedenwet. De pasvorm wordt zorgvuldig gecontroleerd op lekken, en er kunnen regelmatige controles worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de otoplastieken optimaal blijven functioneren. Bovendien kunnen ze worden aangepast in verschillende kleuren en, indien nodig, voorzien worden van detectiekogels (voor gebruik in de voedingsindustrie) of een veiligheidskoordje.

muziek-gehoorbescherming-Eartech

Info@eartech.nl  tel: 030-6963433

 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel