Info. over muziek gehoorbescherming.

Info, informatie, over, muziek, gehoorbescherming, oordop, otoplastiek
 

Muziek - Uitgaan 

Als u wel eens concert, festival of club bezoekt, of gewoon uitgaat, kan het zijn dat u gehoorbeschadiging oploopt, omdat u bij deze gelegenheden te maken heeft met hard geluid of harde muziek.

Wij bieden daarom op maat gemaakte gehoorbeschermers aan om te voorkomen dat u gehoorbeschadiging oploopt.

Omdat u tijdens het uitgaan graag wilt genieten van de muziek zorgen de speciale filters ervoor dat de muziekbeleving optimaal blijft, doordat het geluid nauwelijks vervormt. Het lijkt alleen alsof het volume zachter wordt gezet.  

Bron: Google

 Muziek - Muzikanten 

Of u nu gitaar, bas, piano, doedelzak of een ander instrument speelt, als muzikant staat u bij het oefenen of optreden wellicht bloot aan veel geluid. Om te voorkomen dat uw gehoor beschadigt is het van essentieel belang dat u gehoorbescherming draagt.  

Bron: Wikipedia

 

Otoplastieken, instelbare maatgemaakte bescherming

Gehoorbescherming in de industrie moet aan de arbowet voldoen. Het leveren van otoplastieken is verbonden aan allerlei eisen. De pasvorm wordt op lek getest en de otoplastieken moeten onderworpen worden aan regelmatige controle. De otoplastieken kunnen in diverse kleuren worden uitgevoerd, eventueel met detectiekogel (voor in de voedingsindustrie) of met een veiligheidskoordje.

informatie muziek gehoorbescherming

Info@eartech.nl  tel: 030-6963433

 

 

 

© 2010 - 2023 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel