Cabrio oordoppen.

CABRIO OTOPLASTIEKEN

Bijna elke Cabrio rijder heeft er wel eens last van. Hinderlijke windruis. Deze gehoorbeschermer is speciaal ontwikkeld voor cabrio rijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. Deze op maat gemaakte gehoorbeschermer (otoplastiek) is speciaal ontwikkeld voor cabrio rijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. Doordat het persoonlijk voor uw oren op maat gemaakt wordt is de pasvorm optimaal. Ook deze op maat gemaakte gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem. Door dit (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat ervoor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak) behouden blijven.


 

Snelheid

Windruis

Max. Belastingstijd.

100 Km/h

94 Db

15 minuten

120 Km/h

98 Db

7 minuten

140 Km/h

102 Db

3 minuten!!! 

UNIPLUG CABRIO

Deze gehoorbeschermer is speciaal ontwikkeld voor cabrio rijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. De drie lamelletjes zijn gemaakt van duurzaam, zacht en flexibel materiaal, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting.

 

Waarom drie lamelletjes?                                                                         
Het gehoorgang is een gevoelig orgaan. Daarom heeft de Eartech uniplug 3 lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk van het oordopjes verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie.

Ook deze universele gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem. Door dit (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat ervoor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak)behouden blijven. Bestel hier Uniplug Cabrio.

cabrio-gehoorbescherming-oordopjes-filter

 

in-ear-cabrio

 

oordopjes-cabrio-filter-wind-gehoorbescherming

 

Cabrio Otoplastiek      

Oordop met speaker   

 Uniplug Cabrio

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel