Aanbieding slaap oordoppen - oordopjes slapen

Iedereen die buren naast zich heeft wonen hoort wel eens geluiden. Dit kan incidenteel voor komen maar wanneer het regelmaat wordt kan het uw nachtrust aardig verpesten. De maatwerk slaapoordoppen van Eartech zorgt er voor dat deze geluiden gedempt worden. 

Eartech oordopjes om te slapen - Eartech slaap oordoppen

Zelfs al zijn het niet de buren die overlast bezorgen maar ligt de boosdoener naast u in bed. Nederland telt meer dan 6 miljoen snurkers waarvan meer dan 4 honderdduizend personen die niet meer normaal kunnen functioneren (privé / werk) door hun snurkende partner. Twee miljoen mensen slapen tegen hun zin op een aparte slaapkamer omdat de partner hevig snurkt. Eartech ontwikkelde daarom een gehoorbeschermer met een gesloten systeem die snurkgeluid reduceert


Twee miljoen mensen slapen tegen hun zin op een aparte slaapkamer omdat de partner hevig snurkt. Eartech ontwikkelde daarom een gehoorbeschermer met een speciaal filter die snurkgeluid reduceert.

Eartech heeft nu zijn op maat gemaakte slaap oordoppen verbeterd met vernieuwd materiaal. Dit materiaal wordt alleen door Eartech gebruikt. Het materiaal heeft als voordelen dat het nog zachter is dan alle andere materialen dat aangeboden word, dit zorgt voor de beste pasvorm en demping.


 

Oordopjes-maat-slapen-oordoppen-snurken

Slaap oordoppenExtra zacht materiaal


 

Dit alles voor maar € 159, --. aangemeten bij u thuis. Wanneer u graag op korte termijn wenst te laten aanmeten bent u van harte welkom, op afspraak, in Zeist. U krijgt dan € 40,-- korting. De kosten voor de slaapoordoppen komen dan op € 119,-per set. Dit is incl aanmeten en afleveren bij u thuis
 

Heeft u hier mogelijk oren naar? Neem dan contact met ons op!

 

slapen-op-maat-gemaakte-oordoppen-snurken

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel