Beste oordoppen om te slapen.

Beste Otoplastiek Sleep/ Slapen  Nu gemaakt van uniek materiaal!

Eartech Slaap Otoplastieken  worden persoonlijk op maat gemaakt van extra zacht materiaal. Eartech gehoorbescherming heeft een speciaal materiaal laten ontwikkelen voor oordoppen om mee te slapen. Dit materiaal is alleen verkrijgbaar bij Eartech. Voor slaapoordoppen is dit  25 Shore.

 Iedereen die buren naast zich heeft wonen hoort wel eens geluiden. Dit kan incidenteel voor komen maar wanneer het regelmaat wordt kan het uw woongenot aardig verpesten. De gehoorbeschermers sleep zorgt er voor dat deze geluiden gedempt worden. Zelfs al zijn het niet de buren die overlast berzorgen maar licht de boosdoener naast u in bed.  Nederland telt meer dan 6 miljoen snurkers waarvan meer dan 4 honderdduizend personen die niet meer normaal kunnen functioneren (privé / werk) door hun snurkende partner. Twee miljoen mensen slapen tegen hun zin op een aparte slaapkamer omdat de partner hevig snurkt. Eartech ontwikkelde daarom een gehoorbeschermer met een speciaal filter die snurkgeluid reduceert.

 

Oordopjes-beste-slapen-oordoppen-snurken

 

Slapen-beste-oordoppen-snurken

 

Otoplastieken SlapenUniplug Sleep

 

 

Nu in de aanbieding, otoplastieken sleep klik hier!

 

Uniplug Sleep
De uniplug Sleep is ontwikkeld voor tijdelijke of sporadische snurkhinder of omgevings lawaai. De Uniplug is gemaakt van duurzaam zacht  materiaal met drie lamelletjes, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. Waarom drie lamelletjes? Het oor is een gevoelig orgaan en daarom heeft de Uniplug drie lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie lamelletjes.

 


Drie dimensionale otoplastieken.
 
Anno 2005 gaat Eartech gehoorbescherming als eerste een stapje verder met zijn otoplastieken. Eartech is vanaf het begin van zijn bestaan (1993) het meest vooruitstrevend op gebied van technieken en materialen. Eind 2005 introduceert Eartech gehoorbescherming 3D otoplastieken.

Wat houdt het in?
Alle otoplastieken worden met de hand vervaardigd, dit vergt veel tijd en technisch goed personeel. Eartech gehoorbescherming had al een goede naam op gebied van de kwaliteit van zijn otoplastieken, maar tegenwoordig worden alle otoplastieken voordat ze het laboratorium verlaten 3D gecontroleerd.
Dit garandeert een superieure kwaliteit voor toch een goede concurrerende prijs.

 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel