Hoe moet ik otoplastieken onderhouden / reinigen?

Reiniging / onderhouden van Otoplastieken met Eartech Desinfect.

 

Eartech Desinfect is een reinigende desinfectant die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van Otoplastieken (hard en zacht materiaal). Om de gehoorbeschermers in conditie te houden moeten ze met regelmaat worden gereinigd. Reinigen van de gehoorbescherming met water is niet aan te raden want het doodt niet de aanwezige bacteriën en de kans op op een oorontsteking wordt wel een stuk groter. Tevens is de kans aanwezig dat het (ESD) filtersysteem zal verstoppen en dan bent U niet verzekerd van een juiste demping. Door reinigen met een afwasmiddel of andere reinigingsmiddelen kan het materiaal van de gehoorbeschermer worden aangetast, eventuele schade die daar uit voorkomt is niet te claimen bij Eartech gehoorbescherming.
 

Bij dagelijks gebruik 1 x per week reinigen. Eerst de gehoorbeschermers controleren op aanwezig oorsmeer, dit eerst verwijderen met een tissue en daarna inspuiten met Eartech Desinfect® en  minimaal 5 minuten laten drogen. Eartech Desinfect® zorgt voor een optimale reiniging en verlengt de levensduur van uw gehoorbeschermers, wanneer u vanaf het begin de Eartech desinfect gebruikt. Filter nooit verwijderen. Is niet nodig wanneer u de oordoppen goed reinigt en onderhoud.


Tevens zit er in uw etui een schoonmaakhaakje. Met dit haakje kunt u een teveel aan oorsmeer uit de gehoorgang verwijderen.

Eartech desinfect

Meer informatie, klik hier EARTECH

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel