Stress! Last van hard geluid?


Hersenkneuzing, verkeer, slachtoffer, overspannen, wiplash, letselschade, gevolgschade, migraine, hersenschudding, burn out, vermoeid, slaap, prikkelbaar, hoofdpijn, ongeval, depressief, klap, stoot, pta, spier, oplossing, spanningExtreem gevoelig voor hard geluid,Stress! Last van hard geluid?

Last van harde geluiden?

Mensen die last hebben van harde geluiden door Hersenkneuzing, Hersenschudding, Migraine, Burn out, Overspannen, Hoofdpijn zijn gebaad bij rust om de oren.

Ben jij snel moe, vergeetachtig, prikkelbaar, depressief en misselijk?

Mogelijk is het volgende dan iets voor jou!

Eartech gehoorbescherming is de specialist voor mensen met letsel of aandoeningen die zorg dragen voor overmatig gevoeligheid voor harde geluiden. Eartech produceert op maat gemaakte gehoorbescherming met daar in een filtersysteem wat er voor zorgt dat u alle geluiden blijft horen maar gedempt. Hierdoor kan u normaal functioneren, bezoeken van feestjes en zelfs weer bezoeken van concerten of het vieren van Oud op nieuw.

Door rust in de oren te ondervinden bent u minder snel vermoeid en minder prikkelbaar. Dit zal voor u en uw medebewoners als zeer positief worden ervaren en het zal het genezingsproces positief beïnvloeden.

Heeft u mogelijk interesse in onze oordopjes neemt u dan even contact met ons op.

stress hard geluid
info@eartech.nl   tel: 030-6963433

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel