Bizarre klachten over examens

Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) ontving ook dit jaar weer een groot aantal bizarre, ludieke en onwaarschijnlijke klachten. Coördinator Mara Soekarjo maakte voor de laatste examendag een selectie.


- In Breda hadden leerlingen die hun examen maakten in een gehuurde gymzaal eerst last van een aerobicsles en de volgende dag van lawaai van de ernaast gelegen schaatsbaan.


- Een leerlinge uit Nijmegen vond haar surveillant zo knap dat ze steeds afgeleid werd tijdens het maken van haar examen.


- Een jongen uit Bilthoven kon een vragen bij tekst over homoseksualiteit uit zijn examen Engels niet beantwoorden, omdat hij streng christelijk is en de tekst zeer afstotelijk vond.


- Het havo-examen economie was dit jaar zo moeilijk dat het LAKS twee klachten binnenkreeg over rekenmachines die vastliepen bij het maken van berekeningen.


- Leerlingen in Leiden hadden erge last van de duiven die tijdens hun examen door de gymzaal vlogen: de docenten hadden de ramen opengezet vanwege het warme weer.


- Het LAKS ontving diverse klachten over onwelriekende docenten. Sommige leraren stonken zo dat examenkandidaten werden afgeleid door hun lichaamsgeur.


- Leerlingen van een school uit Drachten hadden last van de schoolbel die 50 minuten bleef afgaan: zelfs na een telefoontje van het LAKS wilde de school de bel nog steeds niet uitzetten, omdat het om een nieuw belsysteem ging.

Lawaai is overal. Rust- of concentratieverstorende geluiden (voelt als lawaai) dus ook. 

Bron: De Telegraaf, 3 juni 2009

Eartech levert oordoppen die bij kunnen dragen aan je concentratie.
Steeds meer mensen gebruiken Eartech gehoorbescherming wanneer ze zich moeten concentreren tijdens of ter voorbereiding van examens.


Klachten met concentreren


Wil u meer informatie over Eartech gehoorbescherming, klik hier!klachten concentreren examens


info@eartech.nl    tel: 030-6963433

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel