Onderhoud en reiniging (desinfectie) otoplastieken

Voor onderhoud en reiniging van otoplastieken, Eartech Desinfect.

Reiniging van de Otoplastieken en Uniplug met Eartech Desinfect. Eartech Desinfect is een reinigende desinfectant die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van Otoplastieken, Uniplug of andere gehoorbescherming. Het middel is tevens te gebruiken voor oppervlaktereiniging of het desinfecteren van de handen. Om de gehoorbeschermers in goede staat te houden moeten ze met regelmaat worden gereinigd.

Reinigen van de gehoorbeschermers met water is niet aan te raden want het doodt niet de aanwezige bacteriën en de kans op op een oorontsteking wordt wel een stuk groter. Ten tweede loopt u het risico dat het (E.S.D.) filtersysteem verstopt raakt, waardoor u niet meer de juiste demping zult ervaren. Door reinigen met een afwasmiddel of andere reinigingsmiddelen kan het materiaal van de gehoorbeschermer worden aangetast. Eartech is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die u daarmee aanricht. Eartech Desinfect is te verkrijgen in een handige gepatenteerde spuitflacon van 100 ml of een navulstation van 5 liter. Bestel hier!

Tevens zijn er schoonmaakhaakjes en borsteltjes te bestellen voor het grondig reinigen van de binnenkant van uw Otoplastieken.

 

schoonmaakvloeistof-desinfectant-gehoorbescherming-otoplastieken

 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel