Eartech In Ear Airplane

Airplane-In Ear-vliegtuig-oordoppen

Airplane In Ear! Optimaal genieten van uw vliegtuig reis.

Lange reizen met het vliegtuig zijn niet altijd een pretje. Natuurlijk kan men zich prima vermaken als men in gezelschap reist, als men een boek bij zich heeft of als men werkgerelateerde bezigheden heeft. Als dit alles echter niet het geval is,  is het mogelijk nog even de ogen dicht doen. Met de Eartech Airplane In Ears bent u verzekerd van een uitmuntende afsluiting van de oren en valt u makkelijker in slaap zonder gestoord te worden van vliegtuiglawaai of burengeluiden.

Wat heeft men echter te doen in een vliegtuig als de reis overdag plaatsvindt en men niet kan slapen (wat niet verwonderlijk zou zijn in een vliegtuig, dankzij het optreden van turbulentie)? Veel vliegtuigmaatschappijen hebben hier tegenwoordig een gepast antwoord op. Entertainment aan boord is meer dan ooit normaal in vliegtuigen in binnen- en buitenland. Al deze manieren van tijdsbesteding zijn erop gericht dat niet alleen de passagier, maar ook de tijd vliegt!


Nog een fijne bezigheid tijdens de vlucht is het luisteren naar muziek. Een reis is zo voorbij als men heerlijk ontspannen achterover in de stoel kan hangen terwijl er muziek opstaat. Omdat niet iedereen een mp3-speler in bezit heeft, kennen veel vliegtuigen een muziekspeler in de leuning van de stoelen.
Met de Eartech Airplane In Ears bent u verzekerd van muziek geluid professionele kwaliteit. Vele bekende artiesten gebruiken ook Eartech In Ear systemen.


Naast het luisteren van muziek werkt het kijken van films ook uitstekend bij het doden van tijd. Sommige vliegtuigen hebben hiervoor één groot scherm aan de voorkant van het toestel, maar tegenwoordig is het vaker de norm om aparte schermpjes in rijen boven de stoeltjes te hangen. Hierdoor kan men vanaf elke stoel genieten van de getoonde film en in combinatie met de Eartech Airplane In Ears heeft u bioscoopkwaliteit. Sommige vliegtuigmaatschappijen gaan zelfs zo ver om voor elke passagier een scherm in te bouwen in de stoel die voor hen ligt. Op deze manier kunnen passagiers 'on demand' hun eigen film kiezen uit het aanbod.

Heeft u last van de druk op uw oren tijdens het dalen en opstijgen, klik hier!

Bent u nieuwsgierig naar andere produkten van Eartech? klik hier!

Air plane in ear

 

 
                                Airplane In-Ear 

 

 

In-Ear-vliegtuig-vliegen-oortjes-muziek-

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel