Overspannen? oordopjes nodig!

zoekwoorden:Burn out, hard, geluid, hoofdpijn, misselijk, vermoeid, irritatie, prikkelbaar, moe, oordopjes, oorpluggen, gehoorbescherming, slaap, depresief, overspannen, te hard, gewerkt, te veel, werk, spanning, stress, werkdruk, slecht, slapen, hard, kloppingen.

Heeft u last van harde geluiden sinds u overspannen bent?
Basaal is er sprake van een gevoel van opgebrand (burn out) zijn. Op en leeg zijn. Dit uit zich in concentratieproblemen, vermoeidheid, futloosheid, soms huilbuien en chaotisch denken. Ook ziet men vaak overal tegen op. Wel zin hebben om dingen te gaan doen, maar niet de fut hebben. Ook de waarneming van de buitenwereld kan verstoord zijn: niet meer goed horen wat mensen om je heen zeggen, niet meer zien en oppikken wat er precies om je heen gebeurt.

Ook is het mogelijk dat iemand overgevoelig wordt voor licht of geluid.
Eartech gehoorbescherming is de specialist voor mensen met letsel of aandoeningen die zorg dragen voor overmatig gevoeligheid voor harde geluid. Eartech produceert op maat gemaakte gehoorbescherming met daar in een filtersysteem wat er voor zorgt dat u alle geluiden blijft horen maar gedempt. Hierdoor kan u normaal functioneren, bezoeken van feestjes en zelfs weer bezoeken van concerten of het vieren van Oud op nieuw.
Tijdens sociale contacten kan iemand zich opeens erg ongemakkelijk voelen en hem of haar het zweet letterlijk uitbreken. Ook kunnen mensen zichzelf gaan afsluiten van de omgeving.

Vaak ook is iemand met een burn-out teleurgesteld. "Hoe kan mij dit nou overkomen" en "Het werk is toch altijd leuk geweest" zijn veelgehoorde kreten. Het is zaak om niet te verzanden in depressieve buien en al te grote teleurstelling in zichzelf. Het kan namelijk iedereen overkomen. Teleurstelling uit zich vaak in faalangst, moeheid, allerlei lichamelijke klachten en uiteindelijk in volledige uitputting. Dan is een patiënt nog verder van huis.
Door rust in de oren te ondervinden bent u minder snel vermoeid en minder prikkelbaar.
Dit zal voor u en uw medebewoners als zeer positief worden ervaren en het zal het genezingsproces positief beïnvloeden.

Meer informatie over onze gehoorbescherming


overspannen oordopjes nodig


info@eartech.nl   tel: 030-6963433

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel