Oordopjes voor airplane entertainment systeem

Oordopjes voor airplane entertainment systeem.

Als u dit leest dan bent u zich vast aan het voorbereiden op een heerlijke vakantie. Heerlijke vooruitzichten, eerst nog even de vlucht naar uw vakantiebestemming.Tegenwoordig hoeft u zich niet meer te vervelen in het vliegtuig dank zij het entertainment systeem. Door op maat gemaakte oordopjes (Eartech In Ear Airplane) bent u gegarandeerd van oordopjes met de beste pasvorm.

Het Airplane entertainment systeem.

Met het Airplane entertainment systeem kunt u series, films kijken of muziek luisteren. Afhankelijk van uw bestemming en type vliegtuig kunt u het Persoonlijk Entertainment Programma reserveren. Wanneer u in het vliegtuig standaard oordoppen koopt krijgt u last van overtollig vliegtuiglawaai, huilende kinderen of andere burenoverlast zoals: muziek, praten of zelfs snurken. Met de Eartech In Ear Airplane (oordopjes met speakers voor Airplane entertainment systeem) bent u afgeschermd van geluiden die niet bij uw vakantie horen. Of het nu gaat om wanneer u zelf relaxed een filmpje wil kijken of dat u even rustig wil slapen.

 

oordopjes-airplane-entertainmentAansluiting Eartech In Ear Airplane.

De Eartech In Ear Airplane is standaard voorzien van stekker die past op ieder vliegtuig entertainment systeem. Wanneer u deze stekkeraansluiting afkoppelt is het ook te gebruiken op uw mobiele telefoon of ander muzieksysteem.

 

oordopjes-airplane-entertainmentMeer weten over ons, klik op: Eartech In Ear gehoorbescherming.

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel