Maatwerk speakertjes / oortjes voor op de motor.

 

maat-gemaakt-speakertjes-oortjes-motor
Motorrijders hebben vaak behoefte aan communicatie of muziek mogelijkheden onder de helm. Met  Eartech  In-Ear  Motor is  het  mogelijk  om een  op  maat gemaakt  speakersysteem  onder  de  helm  te  dragen. Met dit systeem wordt alle windruis weg genomen. Eartech In-Ear heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van In- Ear systemen met de meest heldere geluidsweergave met de nieuwste materialen. Eartech is het eerste bedrijf dat zijn op maat gemaakte monitor oortjes vervaardigd van zacht materiaal (medisch silicone). De oortjes worden voorzien van een sterke en soepele audiokabel met een lengte van 110 cm met een standaard 3,5 mm mini jack plug.  Tevens beschermen deze In-Ears u tegen schadelijke geluiden van buitenaf met een maximale demping van 42 dB.

Vind u het toch prettiger wat omgevingsgeluid te horen. Maar uiteraard niet met de schadelijke windruis. Dan kunt u kiezen voor onze In-Ear Motor Select.

Voor prijzen informatie kunt u een email sturen naar: info@eartech.nl
 

helm-speakers-maat gemaakt-muziek


De op maat gemaakte oortjes van Eartech kunnen aangesloten worden op de meeste telefoonmerken en navigatiesystemen. Wanneer het niet op uw telefoon past kan u bij uw telefoonleverancier een adapter kopen, voor de juiste aansluiting. We hebben ook de mogelijkheid tot een bluetooth verbinding. ook dit is mogelijk op verschillende telefoonleverancier en navigatiesystemen. Voor meer informatie kunt u ons mailen op info@eartech.nl

Onze prijzen beginnen vanaf € 275,-- bij het aanmeten in Zeist. Bij u op locatie (thuis of op uw werk) aanmeten is ook mogelijk.

Nieuw! In Ear Motor Select!  Dit systeem is het zelfde als de In Ear Motor maar dan voorzien van een apart filtersysteem die zorgt dat omgevingsgeluiden behouden blijven, zoals verkeer, motorgeluid of sirenes.
Op maat gemaakte speakertjes voor op de motor.

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel