Oordoppen voor vliegtuig entertainment systeem

Oordoppen voor vliegtuig entertainment systeem.

Als u dit leest dan bent u zich vast aan het voorbereiden op een heerlijke vakantie. Heerlijke vooruitzichten, eerst nog even de vlucht naar uw vakantiebestemming.Tegenwoordig hoeft u zich niet meer te vervelen in het vliegtuig dank zij het entertainment systeem. Door op maat gemaakte oordoppen (Eartech In Ear Vliegtuig) bent u gegarandeerd van oordopjes met de beste pasvorm.

Het vliegtuig entertainment systeem.

Met het vliegtuig entertainment systeem kunt u series, films kijken of muziek luisteren. Afhankelijk van uw bestemming en type vliegtuig kunt u het Persoonlijk Entertainment Programma reserveren. Wanneer u in het vliegtuig standaard oordoppen koopt krijgt u last van overtollig vliegtuiglawaai, huilende kinderen of andere burenoverlast zoals: muziek, praten of zelfs snurken. Met de Eartech In Ear vliegtuig (oordoppen met speakertjes voor vliegtuig entertainment systeem) bent u afgeschermd van geluiden die niet bij uw vakantie horen. Of het nu gaat om wanneer u zelf relaxed een filmpje wil kijken of dat u even rustig wil slapen.

Oordoppen vliegtuig entertainmentAansluiting Eartech In Ear vliegtuig.

De Eartech In Ear vliegtuig is standaard voorzien van stekker die past op ieder vliegtuig entertainment systeem. Wanneer u deze stekkeraansluiting afkoppelt is het ook te gebruiken op uw mobiele telefoon of ander muzieksysteem.
 

oordoppen-vliegtuig-entertainmentMeer informatie over ons? Klik op Eartech gehoorbescherming
 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel