Eartech In Ear RunSport

Eartech In Ear RunSport (op maat gemaakte oortjes voor elke runner).

Eindelijk is het zo ver, de op maat gemaakte In Ear RunSport. Iedereen wist het al, hardlopen, duurloop, tril op muziek is fijn. En nu wordt het nog fijner deze In Ear oortjes worden op maat gemaakt! Bekend in het Runnersworld. Eartech In Ear Music TV

 

Soms heb je die extra push nodig om die laatste kilometers er uit te persen. Je lichaam zal zonder dat je het echt door hebt proberen op het tempo van de muziek te lopen. "Door het aantal beats per minuut (BPM) af te stellen op onze hartslag, of bij elke vorm van zware inspanning, helpt dit ons om op de beat te blijven.”


 

IN Ear-runner-hardlopen-duurloop-tril-eartechMuziek heeft de neiging om positieve aspecten als daadkracht en energie te vergroten en negatieve aspecten als spanning en vermoeidheid te verkleinen. Hierdoor is het mogelijk om verder en sneller te lopen door het samenstellen van de juiste playlist.


Veiligheid en onderhoud

De RunSport In Ears zijn spat waterdicht, het is niet de bedoeling dat ze o.a. per ongeluk de wasmachine in gaan. Ze zijn ontworpen voor buitensport, een regenbui is geen probleem. Sommigen vragen zicht af of ze het verkeer niet meer horen als ze gaan hardlopen met In Ears. Gelukkig kan dat nog wel en daarom is het volume regelbaar via de telefoon en/of ook nog vanaf de bluetooth kabel. Daarbij hoef je niet de muziek zodanig hard te zetten dat je een auto toeter, sirene of fietsbel niet meer hoort.

 

In-Ear-op-maat-hardlopen-runningZe blijven echt zitten tijdens het hardlopen en zelfs bij de heftigste intervaltrainingen.
Ze geven door de maatwerk oortjes geen irritatie zodat je echt met hardlopen bezig kunt zijn. 
Hard-lopen-speakertjes-sporten-muziek


Bij de In Ear RunSport  met kabel en mini-jack aansluiting  loopt het draadje fijn achter uw oor langs en daarna naar uw geluidsdrager, deze kabel naar uw geluidsdrager is ongeveer een meter lang. Bij de  Bluetooth versie loopt er alleen een kabel achter uw hoofd langs die de ene met de ander speaker verbind. Via een Bluetooth verbinding met de kabel en uw geluidsdrager kunt u muziek luisteren. Doordat ze goed blijven zitten en de pasvorm niet beter kan hoor je het geluid beter.

 

Hardloop-oortjes-speakers-in-ear-runnersworld

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel