Eartech - In Ear Instapmodel (op maat gemaakt)

Ideaal voor:
Beginnende bands (instap model).

Als  band  eindelijk  op  zoek  naar  iets  professioneels?

Wanneer u een beginnend artiest bent of het budget het gewoon niet toe laat. Is dit een perfect systeem om mee te beginnen. Sublieme geluidskwaliteit voor een klein prijsje. Eartech In-Ear heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van In- Ear systemen met de meest heldere geluidsweergave met de nieuwste materialen. Eartech is het eerste bedrijf dat zijn op maat gemaakte monitor oortjes vervaardigd van zacht materiaal (medisch silicone). De oortjes worden voorzien van een sterke en soepele audiokabel met een standaard 3,5 mm mini jack plug. Het ultieme geluid van het geluidssysteem met vrijheid op iedere plaats van het podium, voor iedere muzikant, dj, zanger en zangeres. Eartech  In-Ear  is  de  specialist  in  op  maat gemaakte  In-Ears. Vele professionele muzikanten (DJ’s, zanger(essen) en musicalsterren) in  binnen  en buitenland  werken  met In-Ear systemen  en gehoorbescherming van Eartech.  In  overleg  met  u  bouwen  wij  het  juiste persoonlijke op maat gemaakt muzieksysteem.


 

Vorm       : Volledig op maat gemaakt
                  Model 2022.
Materiaal: Zacht Sillecone of Hard acrylaat 

Kleur       : Worden standaard geleverd in          vleeskleur, andere kleuren zijn ook  leverbaar

Levertijd : 3 a 4 weken (in overleg sneller)
Speaker  : Eartech SP 1  22 hrtz - 18 K/hrtz
Garantie : 1 jaar op de pasvorm

  

In ear-beste-pasvorm-eartech-superMensen met klachten met de pasvorm van standaard oortjes.
Ben jij het ook zo beu? Bij  iedere  beweging  valt  je mp3  oortje  er  weer  uit. Iedere  fabrikant die universele (oortjes)  speakertjes maakt moet speakertjes maken voor een standaard oor, ben jij niet standaard? Heb  jij  geen  standaard  oren?   Mogelijk  is dit  dan  iets voor jou. Op  maat  gemaakte  oordopjes  met  een  super geluid.

 

Voordelen van Zacht materiaal,​                                                                                                            
Een veel voorkomende klacht bij mensen die een In-Ear systeem hebben van Hard materiaal. Is dat tijdens het gebruik er valse geluiden langs het In-Ear systeem komt. Dit is met de In-Ear systemen van 100% zachtheid niet het gevaar. Eartech In Ear is de enige op de wereld die hun In-Ear systemen van 100% silicone maakt.  Eventueel ik eigen kleurkeuze.

 

Eartech-maat-gemaakte-In-Ear


 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel