Hersenschudding? oordopjes nodig!

zoekwoorden:hersenschudding, hard, geluid, hoofdpijn, misselijk, vermoeid, irritatie, prikkelbaar, moe, oordopjes, oorpluggen, gehoorbescherming, slaap, depresief, aanrijding, nek, van achteren, ongeluk, gevolgschade, letsel, schade, slapen, hard, kloppingen

Heeft u last van harde geluid door uw hersenschudding?
Een hersenschudding is een licht gestoorde hersenwerking ten gevolge van mechanisch geweld, direct of indirect op de schedel inwerkend, zonder dat de hersenen zelf zichtbare waarneembaar letsel hebben opgelopen.

Symptomen

Bewusteloosheid, kort of langdurig, meestal direct in aansluiting aan het ongeval. Bij een hersenschudding is de bewusteloosheid in het algemeen zeer kort van duur, dat wil zeggen enkele seconden tot ongeveer 10 minuten. Misselijkheid en braken; vaak treedt het braken spoedig na het ongeval op en in het algemeen hangen beide symptomen samen. Ook overgevoeligheid voor geluiden is een specifieke symptoom bij een hersenschudding. Eartech gehoorbescherming is de specialist voor mensen met letsel of aandoeningen die zorg dragen voor overmatig gevoeligheid voor harde geluid. Eartech produceert op maat gemaakte gehoorbescherming met daar in een filtersysteem wat er voor zorgt dat u alle geluiden blijft horen maar gedempt. Hierdoor kan u normaal functioneren, bezoeken van feestjes en zelfs weer bezoeken van concerten of het vieren van Oud op nieuw. Door rust in de oren te ondervinden bent u minder snel vermoeid en minder prikkelbaar. Dit zal voor u en uw medebewoners als zeer positief worden ervaren en het zal het genezingsproces positief beïnvloeden.

Meer informatie over onze gehoorbescherming


hersenschudding oordopjes nodig


info@eartech.nl   tel: 030-6963433

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel