Op maat gemaakte oordop reinigen

Op maat gemaakte oordop reinigen? Eartech Desinfect!, 

,
Reiniging van de Otoplastieken en Uniplug met Eartech Desinfect. Eartech Desinfect is een reinigende desinfectant die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van Otoplastieken, Uniplug of andere gehoorbescherming. Om de gehoorbeschermers in conditie te houden moeten ze met regelmaat worden gereinigd.

Reinigen van de gehoorbeschermers met water is niet aan te raden want het doodt niet de aanwezige bacteriën en de kans op op een oorontsteking wordt wel een stuk groter. Tevens is de kans aanwezig dat het (ESD) filtersysteem zal verstoppen en dan bent U niet verzekerd van een juiste demping. Door reinigen met een afwasmiddel of andere reinigingsmiddelen kan het materiaal van de gehoorbeschermer worden aangetast, eventuele schade die daar uit voorkomt is niet te claimen bij Eartech gehoorbescherming. Eartech Desinfect is te verkrijgen in een handige gepatenteerde spuitflacon van 100 ml of een navulstation van 5 liter.

Tevens zijn er schoonmaakhaakjes en borsteltjes te bestellen voor het goed reinigen van de binnenkant van uw Otoplastieken.

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel