Last van oren tijdens vliegen.

 

Eartech last van oren tijdens vliegen.

Otoplastiek Airplane

Heeft u tijdens uw vlucht ook zo een last van het stijgen en dalen? Eartech heeft voor u de oplossing: De Eartech Airplane op maat gemaakt. De Eartech Airplane is ontwikkeld om ontspannen zonder te veel geluid met het vliegtuig te reizen.

Tijdens het vliegen verandert de luchtdruk in de cabine. Dat merkt u aan uw oren. U voelt een vervelende druk en soms kunt u zelfs oorpijn krijgen. Vooral bij lange vluchten worden de monotone geluiden in het vliegtuig als hinderlijk en vermoeiend ervaren. De Eartech Airplane is gemaakt van duurzaam zacht  materiaal en op uw oren gemaakt. Door het filtersysteem in de oordoppen wordt de luchtdruk geleidelijk toe gelaten  en zorgt voor een fijne vlucht.
 

oordoppen-last-vliegen-oren-vliegtuig

 

Filter-oordopjes-last-oren-vliegtuig-vliegen

 

     Otoplastieken Vliegen        Uniplug AirplaneUniplug Airplane

De Uniplug Airplane is ontwikkeld om ontspannen zonder te veel geluid met het vliegtuig te reizen.  Vooral bij lange vluchten worden de monotone geluiden in het vliegtuig als hinderlijk en vermoeiend ervaren. De Uniplug is gemaakt van duurzaam zacht  materiaal met drie lamelletjes, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. Waarom drie lamelletjes? Het oor is een gevoelig orgaan en daarom heeft de Uniplug drie lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie lamelletjes.


Klik hier voor meer informatie of het bestellen van Eartech Uniplug Airplane


Drie dimensionale otoplastieken.

Anno 2005 gaat Eartech gehoorbescherming als eerste een stapje verder met zijn otoplastieken. Eartech is vanaf het begin van zijn bestaan (1993) het meest vooruitstrevend op gebied van technieken en materialen. Eind 2005 introduceert Eartech gehoorbescherming 3D otoplastieken.

Wat houdt dat in?

Alle otoplastieken worden met de hand vervaardigd, dit vergt veel tijd en technisch goed personeel. Eartech gehoorbescherming had al een goede naam op gebied van de kwaliteit van zijn otoplastieken, maar tegenwoordig worden alle otoplastieken voordat ze het laboratorium verlaten 3D gecontroleerd.
Dit garandeert een superieure kwaliteit voor toch een goede concurrerende prijs.


Wilt u meer weten over Eartech gehoorbescherming en / of diensten klik hier!

 


 

OOrdopjes-last-oren-tijdens-vliegen-vliegtuig

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel