Intercom voor op de motor (op maat gemaakt)

intercom-maat-gemaakt-motor


Motor liefhebbers hebben behoefte aan communicatie of  muziek mogelijkheden onder de helm. Met  Eartech  In-Ear  Motor  is  het  mogelijk  om  een  op  maat gemaakt  speakersysteem  onder  de  helm  te  dragen. Bij motorrijders is het vaak wenselijk om tijdens lange ritten te genieten van lekkere muziek via een hoogwaardig speakersysteem, tevens is het mogelijk om er een communicatiemiddel of navigatiesysteem op aan te sluiten.

 

Intercom-maat-gemaakt-motor-muziek


Maakt u nu gebruik losse speakers in uw helm? Maar bevalt dit niet omdat het geluid niet duidelijk is.  Door deze te vervangen door de In-Ear Motor heeft u direct geluid op de oren en zijn uw oren ook meteen beschermd tegen de schadelijke geluiden van het motorrijden, de windruis die onder de helm doorkomt.
 

Bijna alle merken intercomsystemen kunnen aangesloten worden op de op maat gemaakte oortjes van Eartech, zoals: Cardo, Garmin, Starcom, Albrecht, Midland enz. Onze In-Ear motor wordt standaard geleverd in vleeskleur. Mocht u liever uw In-Ear Motor in een kleurtje bestellen dan kan dat uiteraard ook.

 

Nieuw! In Ear Motor Select Pro!  Dit systeem is het zelfde als de In Ear Motor maar dan voorzien van een apart filtersysteem die zorgt dat omgevingsgeluiden behouden blijven, zoals verkeer, motorgeluid of sirenes.


 

Op-maat-Intercom-motor

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel