Motor oordoppen

Eartech motor oordoppen. Bijna niets is zo fijn als een flink stuk toeren op de motor. Maar heb je na het motorrijden last van oorsuizen of een piep in je oren? Veel motorrijders denken dat zij door het dragen van een motorhelm al voldoende zijn beschermd tegen gehoorschade. Helaas loop je ook met een helm kans op een permanente piep in je oren. In uw motorhelm kan het geluid van windruis oplopen tot maar liefst 115 dB. Dat is binnen enkele minuten al schadelijk zonder motor oordoppen voor uw gehoor. Bovendien zorgt de constante windruis bij veel motorrijders voor een vermoeid gevoel. Gehoorschade bij motorrijders komt zo vaak voor, dat de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging al eens alarm sloeg.  Daarom is het belangrijk om je oren op de motor goed te beschermen met motor oordoppen. Of je nu elke dag op de motor naar je werk gaat of alleen af en toe een toertocht maakt. Gehoorschade kun je al door één rit zonder oordoppen oplopen. En de schade is onomkeerbaar.

Eartech In Ear motor oordoppen.

Eartech produceert sinds 1997 oordoppen op maat (otoplastieken) voor op de motor. In deze gehoorbeschermer zit een speciaal (ESD) filter die zorgt dat u alles blijft horen behalve de schadelijke geluiden. Tevens produceren wij ook In Ear Motor wanneer u ook graag muziek, communicatie of navigatie wilt horen onder uw helm.

http://www.eartech.nl/c-798132/motor-oordoppen/


 

oordoppen-motor-in ear-eartech

 

In Ear-motor-helm-Eartech-oordoppen

 

Motor oordoppenIn Ear Motor

100% op maat gemaakt.
De maatwerk oordoppen van Eartech worden 100% op maat gemaakt.
Dit houdt in dat u een identieke pasvorm ontvangt van uw gehoorgang.
Geen drie dimensionale otoplastieken waarvan de pasvorm niet voor de volle 100% gegarandeerd kan worden.

Wat houdt het in?
Alle otoplastieken worden met de hand vervaardigd, dit vergt veel tijd en technisch goed personeel. Eartech gehoorbescherming heeft een goede naam op gebied van de kwaliteit van zijn otoplastieken. Die van echt zacht materiaal gemaakt worden.  Oordoppen die drie dimensionale gemaakt worden zijn van aanzienlijk harder materiaal en kunnen daardoor pasvorm en draagkomfort klachten geven.
De oordoppen van Eartech worden gecontroleerd met de gemaakte afdrukken, voordat ze bij onze klanten worden afgeleverd.

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel