Moet ik harde of zachte In-Ears gebruiken?

Zachte of harde In-Ears gebruiken?


Zachte In Ears:

* De zachte In Ears worden gemaakt van medische silicone.                                                                   * Speciale anti-allergische coating.
* De In Ears zijn flexibel, dit geeft veel voordeel bij het zingen en draagcomfort                                        * Langere levensduur dan de harde In-Ears, dit heeft te maken met de verandering van de                 gehoorgang.
* Bij het bewegen van je hoofd, praten of zingen beweegt het materiaal mee

Harde In Ears:

* Gemaakt van acrylaat, mooie afwerking.
* Speciale anti-allergische coating.
* Gladder, zijn daarom direct gemakkelijk in het oor de brengen.

Beide materialen bieden dezelfde bescherming en geluid. Het is persoonlijk wat je het fijnste vindt. Mensen die altijd gebruiken hebben gemaakt van het harde materiaal kiezen in het algemeen na vervanging wederom voor dit materiaal. Tijdens het aanmeten kunnen wij u beide producten tonen en u laten voelen wat u het prettigst vind.


Al tientallen jaren worden de oortjes van een In-Ear systeem van een harde acryllaat gemaakt. Uiteraard is dit een comfortabele mogelijkheid en vaak zijn de harde In-ears iets mooier dan die van het zachte materiaal. Dit komt omdat de harde In-ears worden voorzien van een glanzende glaslak laag. Maar er zijn ook nadelen! Iedere zanger, motorrijder, sporter met ervaring met op maat gemaakte In-ear oortjes heeft wel eens gemerkt dat bij het bewegen van het hoofd de pasvorm wel eens te wensen overlaat. Dit komt omdat bij het de kaak beweegt en daardoor een lichte vervorming in het oor optreed. In-ear oortjes van zacht materiaal voorkomt dit probleem. De geluidskwaliteit tussen beide In-ears zijn niet verschillend.

 

​Meer informatie, klik hier EARTECH

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel