Info. over otoplastieken.

info, informatie, over, otoplastiek, otoplastieken, autoplastiek, otoplastic, gehoorbescherming, werk, bedrijf, motor, muziek, slapen.

Miljoenen mensen in Nederland hebben last van teveel lawaai, dat kan zijn op het werk of onder privé omstandigheden. Enkele voorbeelden zijn:

Werk: metaal/hout/bouwbedrijven, garages, drukkerijen en binderijen, off-shore, zwembaden, kunststof verwerkende bedrijven, jagers, aannemers, muziek, voedings industrie, defensie, politie, enz. (vrijblijvend een offerte aanvragen)?

Privé: motor rijdencabrio rijdenrustig slapen (i.v.m. snurkende partner), klussen, sportschutters, muziek, dagelijksgebruik, enz.

Omdat standaard proppen en kappen slecht gedragen worden ontwikkelde Eartech gehoorbescherming speciale 3D otoplastieken van hard en zacht materiaal. Eartech gehoorbescherming NL te Zeist werkt met een uitgebreid dealernetwerk voor dit maatprodukt. De otoplastieken die Eartech op de markt brengt worden 95% van de tijd gedragen, dit komt omdat de otoplastieken een regelrechte copy van de gehoorgang zijn.   Er is dus sprake van een optimale pasvorm, daarentegen hebben de standaard proppen en kappen een slechte pasvorm, het irriteert snel en geeft een afgesloten gevoel.

otoplastiek Zacht

otoplastieken Hard

   Zachte otoplastiek          

  Harde otoplastiek

 

Omdat geluiden boven de 80DB schadelijk zijn voor het gehoor zorgen de Eartech filtersystemen er voor dat alleen de schadelijke geluiden gefilterd worden en alle andere geluiden zijn gewoon hoorbaar. De gehoorbeschermers zijn voorzien van het CE keurmerk en worden aanbevolen door vele arbodiensten en gehoorspecialisten. Wij leveren niet alleen gehoorbescherming maar nemen alle verantwoordelijkheid voor de optimale bescherming van uw medewerkers. U heeft geen omkijken meer naar de bescherming en de verplichte jaarlijkse controle. Alles wordt voor u geregeld. Eartech biedt een standaard voorlichtingsprogramma voor elke gebruiker en verzorgt desgewenst een uitgebreide presentatie voor personeel en management. Bedrijven, die hun personeel voorzien van Eartech gehoorbescherming, voldoen aan wettelijke eisen en dekken zich zo in tegen ARBO-eisen en schadeclaims.

 

Motor otoplastieken:
Ja, het mooie van de geluidsfilters in otoplastieken is dat ze slechts bepaalde toonfrequenties wegfilteren. Dit zijn vooral de schadelijke fluistergeluiden die door de rijwind worden veroorzaakt. Andere toonsoorten kunnen het filter zonder belemmeringen passeren.          Dus praten blijft mogelijk en het mooie geroffel van je motor (of in een bedrijf met veel lawaai) blijf je ook gewoon horen.

Bron: ANWB

Eartech produceert speciaal voor motorrijders otoplastieken o.a. van zacht  materiaal, soms drukt de helm iets op de oren, met Eartech motor otoplastieken heeft u hier geen hinder van.
Wilt meer info over motorgehoorbescherming? kijkt u dan op Motorgehoorbescherming
Tevens levert Eartech "motor in-ear speakers" voor professioneel geluid onder de helm voor muziek, communicatie of navigatie.

otoplastiek motor

inear otoplastiek maat

universele gehoorbescherming motor

 Motor otoplastieken  

   Motor In Ear   

    Motor Uniplug


  
                        


Otoplastieken i.c.m. muziek / portofoon / telefoon

Otoplastieken zijn beschikbaar in vele modellen en hebben vele mogelijkheden. Zo zijn alle gehoorbeschermers te combineren met een muziekspeler, een portofoon of een mobiele telefoon. Het gebruik van otoplastieken biedt de perfecte gelegenheid om te luisteren naar persoonlijke muziek. Door simpelweg een adapter/luchtslang tussen het otoplastiek en de muziekdrager (radio, walkman, mp3-speler, iPod e.d.) te hangen, kan men luisteren naar de muziek die hij / zij prettig vindt tijdens het werk.

Bijkomend voordeel is, dat in de ruimte waarin gewerkt moet worden, geen luide radio staat te 'brullen' of, wanneer de werkplaats groter is, verschillende soorten muziek uit diverse radio's door elkaar te horen zijn

Bron: Alles over otoplastieken (google)

 

Meten = Weten

U heeft uw otoplastieken niet voor niets aangeschaft en u wilt dan ook zeker zijn dat ze geen schadelijke geluiden door kunnen laten. Ook hebben werkgevers altijd de wettelijke plicht om personeel deugdelijke gehoorbescherming te verstrekken. Door middel van lektesten en controles kunt u dit zelf in de hand houden.
Gemiddeld hebben otoplastieken een levensduur van 4 jaar. U leest het goed, gemiddeld! Daarom is het van belang om zeker vanaf het tweede jaar uw otoplastieken te laten testen op lekkage. Lekkage is een ruimte die ontstaan is tussen uw oor en uw otoplastiek of gehoorbeschermer op maat. Uw gehoorgang zal namelijk altijd blijven groeien. Controleren van otoplastieken is dus belangrijkMeer weten over de otoplastiek lektest diensten van Eartech? kijk dan op de volgende link
Toch op zoek naar andere produkten?

Informatie over otoplastieken

Info@eartech.nl  tel: 030-6963433

 

 

 

 

 

© 2010 - 2023 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel