Info. over otoplastieken

info, informatie, over, otoplastiek, otoplastieken, autoplastiek, otoplastic, gehoorbescherming, werk, bedrijf, motor, muziek, slapen.

Miljoenen mensen in Nederland hebben last van teveel lawaai, dat kan zijn op het werk of onder privé omstandigheden. Enkele voorbeelden zijn:

Werk: metaal/hout/bouwbedrijven, garages, drukkerijen en binderijen, off-shore, zwembaden, kunststof verwerkende bedrijven, jagers, aannemers, muziek, voedings industrie, defensie, politie, enz. (vrijblijvend een offerte aanvragen)?

Privé: motor rijdencabrio rijdenrustig slapen (i.v.m. snurkende partner), klussen, sportschutters, muziek, dagelijksgebruik, enz.

Omdat standaard proppen en kappen slecht gedragen worden ontwikkelde Eartech gehoorbescherming speciale 3D otoplastieken van hard en zacht materiaal. Eartech gehoorbescherming NL te Zeist werkt met een uitgebreid dealernetwerk voor dit maatprodukt. De otoplastieken die Eartech op de markt brengt worden 95% van de tijd gedragen, dit komt omdat de otoplastieken een regelrechte copy van de gehoorgang zijn.   Er is dus sprake van een optimale pasvorm, daarentegen hebben de standaard proppen en kappen een slechte pasvorm, het irriteert snel en geeft een afgesloten gevoel.

otoplastieken-zacht-silicone

otoplastieken-hard-of-zacht

   Zachte otoplastiek          

  Harde otoplastiek

 

Omdat geluiden boven de 80DB schadelijk zijn voor het gehoor zorgen de Eartech filtersystemen er voor dat alleen de schadelijke geluiden gefilterd worden en alle andere geluiden zijn gewoon hoorbaar. De gehoorbeschermers zijn voorzien van het CE keurmerk en worden aanbevolen door vele arbodiensten en gehoorspecialisten. Wij leveren niet alleen gehoorbescherming maar nemen alle verantwoordelijkheid voor de optimale bescherming van uw medewerkers. U heeft geen omkijken meer naar de bescherming en de verplichte jaarlijkse controle. Alles wordt voor u geregeld. Eartech biedt een standaard voorlichtingsprogramma voor elke gebruiker en verzorgt desgewenst een uitgebreide presentatie voor personeel en management. Bedrijven, die hun personeel voorzien van Eartech gehoorbescherming, voldoen aan wettelijke eisen en dekken zich zo in tegen ARBO-eisen en schadeclaims.

 

"Motor otoplastieken bieden een uniek voordeel dankzij hun geluidsfilters. Ze zijn ontworpen om specifieke frequenties te dempen, met name die vervelende geluiden die door de wind tijdens het rijden worden veroorzaakt. Andere geluiden kunnen ongehinderd doorgaan zonder enige belemmering. Hierdoor blijft communiceren mogelijk, en kun je nog steeds genieten van het prachtige geluid van je motor (of in een lawaaiige werkomgeving)."Eartech produceert speciaal voor motorrijders otoplastieken o.a. van zacht  materiaal, soms drukt de helm iets op de oren, met Eartech motor otoplastieken heeft u hier geen hinder van.
Wilt meer info over motorgehoorbescherming? kijkt u dan op Motorgehoorbescherming
Tevens levert Eartech "motor in-ear speakers" voor professioneel geluid onder de helm voor muziek, communicatie of navigatie.

otoplastieken-gehoorbescherming-motor

inear otoplastiek maat

Oordopjes-motor-filter-oordoppen

 Motor otoplastieken 

   Motor In Ear   

    Motor UniplugOtoplastieken i.c.m. muziek / portofoon / telefoon
 

Otoplastieken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en bieden tal van mogelijkheden. Ze kunnen worden gecombineerd met allerlei apparaten zoals muziekspelers, portofoons of mobiele telefoons. Het gebruik van otoplastieken biedt de ideale gelegenheid om te genieten van persoonlijke muziek. Door eenvoudigweg een adapter of luchtslang tussen het otoplastiek en de audiobron (zoals een radio, walkman, mp3-speler, iPod, enz.) aan te sluiten, kunt u naar uw favoriete muziek luisteren terwijl u aan het werk bent.

Een extra voordeel is dat er in de werkomgeving geen luide radio staat te schallen, en in grotere werkruimtes worden de geluiden van verschillende radio's die tegelijkertijd spelen, voorkomen. Hierdoor kunt u in alle rust en met uw eigen muziek uw werkzaamheden uitvoeren.
 

Meten = Weten

U heeft uw otoplastieken niet voor niets aangeschaft en u wilt dan ook zeker zijn dat ze geen schadelijke geluiden door kunnen laten. Ook hebben werkgevers altijd de wettelijke plicht om personeel deugdelijke gehoorbescherming te verstrekken. Door middel van lektesten en controles kunt u dit zelf in de hand houden.
Gemiddeld hebben otoplastieken een levensduur van 4 jaar. U leest het goed, gemiddeld! Daarom is het van belang om zeker vanaf het tweede jaar uw otoplastieken te laten testen op lekkage. Lekkage is een ruimte die ontstaan is tussen uw oor en uw otoplastiek of gehoorbeschermer op maat. Uw gehoorgang zal namelijk altijd blijven groeien. Controleren van otoplastieken is dus belangrijkMeer weten over de otoplastiek lektest diensten van Eartech? kijk dan op de volgende link
Toch op zoek naar andere produkten?Info@eartech.nl  tel: 030-6963433

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel