Op maat gemaakte gehoorbescherming

Miljoenen mensen in Nederland hebben last van teveel lawaai, dat kan zijn op het werk of onder privé omstandigheden. Enkele voorbeelden zijn:

Eartech op maat gemaakte gehoorbescherming (otoplastieken).

Werk: metaal/hout/bouwbedrijven, garages, drukkerijen en binderijen, off-shore, zwembaden, kunststof verwerkende bedrijven, jagers, aannemers, muziek, voedings industrie, defensie, politie, enz.

Omdat standaard proppen en kappen slecht gedragen worden ontwikkelde Eartech gehoorbescherming speciale 3D otoplastieken van hard en zacht materiaal.
Eartech gehoorbescherming NL te Zeist werkt met een uitgebreid dealernetwerk voor dit maatprodukt. De otoplastieken die Eartech op de markt brengt worden 95% van de tijd gedragen, dit komt omdat de otoplastieken een regelrechte copy van de gehoorgang zijn. Er is dus sprake van een optimale pasvorm, daarentegen hebben de standaard proppen en kappen een slechte pasvorm, het irriteert snel en geeft een afgesloten gevoel.

Privé: motor rijden, cabrio rijden, rustig slapen (i.v.m. snurkende partner), klussen, sportschutters, autosport, muziek, uitgaan,  enz.
Omdat standaard oordoppen vaak niet goed zitten of blijven zitten. Niet de gewenste afsluiting geven. Maakt Eartech op maat gemaakt gehoorbescherming. Ons advies gaat uit naar het zachte materiaal. Dit materiaal is zo comfortabel mogelijk en gaat langer mee qua pasvorm ivm het zachte materiaal. In overleg wordt er een filtersysteem in de oordoppen geplaatst om u de juiste demping te geven in uw oordoppen.

Onze slaap oordoppen zijn gemaakt van extra zacht materiaal. Dit zorgt ervoor dat u zo comfortabel mogelijk op uw kussen kunt liggen.

 

Otoplastiek-plat-motor-slapen-helm

 

otoplastieken-koord-filter-oordoppen-maat

 

Otoplastiek (plat) 

  Otoplastiek (met koord)          
                               
Wat moet ik kiezen? harde of zachte otoplastieken, klik hier.

 

Omdat geluiden boven de 80DB schadelijk zijn voor het gehoor zorgen de Eartech filtersystemen ervoor dat alleen de schadelijke geluiden gefilterd worden. En alle andere geluiden zijn gewoon hoorbaar. De gehoorbeschermers zijn voorzien van het CE keurmerk en worden aanbevolen door vele arbodiensten en gehoorspecialisten.
Wij leveren niet alleen gehoorbescherming maar nemen alle verantwoordelijkheid voor de optimale bescherming van uw medewerkers. U heeft geen omkijken meer naar de bescherming en de verplichte jaarlijkse controle. Alles wordt voor u geregeld. Eartech biedt een standaard voorlichtingsprogramma voor elke gebruiker en verzorgt desgewenst een uitgebreide presentatie voor personeel en management. Bedrijven, die hun personeel voorzien van Eartech gehoorbescherming, voldoen aan wettelijke eisen en dekken zich zo in tegen ARBO-eisen en schadeclaims.


 

otoplastieken-op-maat-gemaakte-gehoorbescherming

  

 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel