Migraine? oordopjes nodig!

Migraine, hard, geluid, hoofdpijn, misselijk, vermoeid, irritatie, prikkelbaar, moe, oordopjes, oorpluggen, gehoorbescherming, slaap, depresief, spier.

Mensen met migraine hebben vaak last van hard geluid, dit veroorzaakt extra hoofdpijn, misselijkheid, vermoeibaarheid en irritatie.

Migraine (van hemicrania: `half hoofd`) is een neurovasculaire aandoening gekenmerkt door aanvallen ontstaan door neurale prikkelingen die na een plotse tijdelijke vernauwing, een verwijding van de bloedvaten tot gevolg heeft.

Dit geeft aanleiding tot verschillende symptomen, meestal een kloppende hoofdpijn en verdere stimulatie van het centrale zenuwstelsel. Onderzoek met scannen heeft aangetoond dat de hersenstam geactiveerd wordt tijdens een migraineaanval.

De typische hoofdpijn die vaak gepaard gaat met een migraineaanval komt meestal aan één kant van het hoofd voor (vandaar de naam) maar kan dubbelzijdig optreden.
Verder hoeft de pijn ook niet altijd aan dezelfde kant op te treden.

Mensen die aan migraine lijden kunnen dikwijls slecht tegen fel licht en geluid.
Eartech gehoorbescherming is de specialist voor mensen met letsel of aandoeningen die zorg dragen voor overmatig gevoeligheid voor harde geluid. Eartech produceert op maat gemaakte gehoorbescherming met daar in een filtersysteem wat er voor zorgt dat u alle geluiden blijft horen maar gedempt. Hierdoor kan u normaal functioneren, bezoeken van feestjes en zelfs weer bezoeken van concerten of het vieren van Oud op nieuw.
Dikwijls komen in een familie verscheidene migrainepatiënten voor.
Onderzoek na een aanval brengt doorgaans geen fysieke oorzaak aan het licht.
Bij herhaalde aanvallen is medisch advies raadzaam, al was het alleen al omdat er geneesmiddelen bestaan die preventief werken of een aanval bekorten.

Door rust in de oren te ondervinden bent u minder snel vermoeid en minder prikkelbaar.
Dit zal voor u en uw medebewoners als zeer positief worden ervaren en het zal het genezingsproces positief beïnvloeden.


Meer informatie over gehoorbescherming

migraine oordoppen

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel