Eartech gehoorbescherming, specialist voor oordopjes in de voedingsindustrie

Eartech Gehoorbescherming: Specialist in Op Maat Gemaakte Oordopjes voor de Voedingsindustrie!

Sinds 1997 is Eartech een vooraanstaande speler op het gebied van op maat gemaakte gehoorbescherming (Otoplastieken), gehoortesten en geluidsmetingen voor de voedingsindustrie. Onze diensten worden rechtstreeks op uw bedrijfslocatie geleverd, waarbij u kunt rekenen op persoonlijke ondersteuning van ons toegewijde buitendienst- en binnendienstteam. In Nederland vertrouwen meer dan 2200 bedrijven op de producten en diensten van Eartech, en we worden aanbevolen door alle Arbodiensten. Tegenwoordig leveren we gehoorbescherming aan bedrijven in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Engeland, Polen, Griekenland, Zwitserland en Oostenrijk.

Onze Otoplastieken zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de voedingsindustrie, met opties zoals metaaldetectie en een hygiënische kleurkeuze die voldoet aan de HACCP- en BRC-richtlijnen. In voedingsbedrijven waar voedsel wordt verwerkt, staat aan het einde van het productieproces een metaaldetectieapparaat. Dit apparaat detecteert alle onbekende metalen voorwerpen, waaronder eventueel verloren gehoorbeschermers met een detectiekogel. Het is verplicht om een detectiekogel in uw gehoorbeschermers te laten plaatsen als u in productieruimtes werkt waar voedsel wordt verwerkt.

Onze op maat gemaakte oordoppen voor de voedingsindustrie worden geleverd met een ingebouwde detectiekogel en zijn beschikbaar in de kleur blauw.

Oordoppen voeding

 

Oordopjes-voeding-otoplastieken-gehoorbescherming

 

Otoplastieken met koord en klemOtoplastieken

 

otoplastieken-voeding-industrie-gehoorbescherming


 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel