Otoplastieken soorten

otoplastieken-otoplast-maat-gehoorbescherming 

Eartech op maat gemaakte gehoorbescherming/otoplastieken

Miljoenen mensen in Nederland hebben last van teveel lawaai, dat kan zijn op het werk of onder privé omstandigheden. Enkele voorbeelden zijn:

Werk: metaal/hout/bouwbedrijven, garages, drukkerijen en binderijen, off-shore, zwembaden, kunststof verwerkende bedrijven, jagers, aannemers, muziek, voedings industrie, defensie, politie, enz.

Privé: motor rijden, cabrio rijden, rustig slapen (i.v.m. snurkende partner), klussen, sportschutters, autosport enz. Omdat standaard proppen en kappen slecht gedragen worden ontwikkelde Eartech gehoorbescherming speciale 3D otoplastieken van hard en zacht materiaal. Eartech gehoorbescherming NL te Zeist werkt met een uitgebreid dealernetwerk voor dit maatproduct. De otoplastieken die Eartech op de markt brengt worden 95% van de tijd gedragen, dit komt omdat de otoplastieken een exacte kopie van de gehoorgang zijn. Er is dus sprake van een optimale pasvorm, daarentegen hebben de standaard proppen en kappen een slechte pasvorm, het irriteert snel en geeft een afgesloten gevoel.

 

gehoorbescherming, vca, wettelijke normen, muziekdoof, discodoof, eartech, oordoppen, oordop, in-ear, in ear, in ear monitoring, oordopjes voor de motor, gehoorbescherming voor de motor, oordoppen voor het slapen, oordopjes voor het slapen, inear, inears,

zachte-otoplastieken-zacht-materiaal

 

hard-otoplastieken-hard-materiaal

 

zachte otoplastiek            harde otoplastiek


 

Wat moet ik kiezen? harde of zachte otoplastieken, klik hier.
 

Omdat geluiden boven de 80DB schadelijk zijn voor het gehoor zorgen de Eartech filtersystemen ervoor dat alleen de schadelijke geluiden gefilterd worden en alle andere geluiden duidelijk hoorbaar blijven. De gehoorbeschermers zijn voorzien van het CE keurmerk en worden aanbevolen door vele arbodiensten en gehoorspecialisten. Wij leveren niet alleen gehoorbescherming maar nemen ook alle verantwoordelijkheid voor de optimale bescherming van uw medewerkers. U heeft geen omkijken meer naar de gehoorbescherming en de verplichte jaarlijkse controle. Alles wordt voor u geregeld. Eartech biedt een standaard voorlichtingsprogramma voor elke gebruiker en verzorgt desgewenst een uitgebreide presentatie voor personeel en management. Bedrijven, die hun personeel voorzien van Eartech gehoorbescherming, voldoen automatisch aan wettelijke eisen en dekken zich zo in tegen ARBO-eisen en schadeclaims.

Heeft u oren naar een vrijblijvende offerte? Tel: 030-6963433


 

Eartech-otoplastieken-otoplast-maat-gehoorbescherming 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel