Audio screening op het bedrijf.

Audio screening op het bedrijf.

Bent u op zoek naar een bedrijf  die het gehoor van uw personeel kan testen dan bent u bij Eartech aan het juiste adres. Eartech heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van geluidsmetingen, gehoorbescherming en gehoortesten voor o.a. de metaal, hout en bouwindustrie. Ons gespecialiseerd personeel testen uw gehoor op de vooral voor spraak belangrijke toonhoogten.

Via een hoofdtelefoon worden tonen van verschillende hoogten en volume aangeboden. Bij elke waarneming van een toon geeft u een reactie. De resultaten van de hoortest worden vervolgens weergegeven in een toonaudiogram. Hiermee kunnen wij u een professioneel advies geven. Een gehoortest gaat na hoe goed iemand hoort; dat wordt gewoonlijk de "gehoorgevoeligheid" genoemd:

Door middel van een koptelefoon luistert u naar een reeks zuivere tonen (eenvoudig geluid) van 125 Herz tot 8000 Herz (dit is de frequentiewaaier waar het oor het gevoeligst is, d.w.z. waar het oor het best hoort, naast het feit dat dit de belangrijkste hoogten zijn voor het begrijpen van spraak).

U geeft aan - door een hand op te steken of door op een knop te drukken of u al dan niet feitelijk het geluid hoorde. Het geluid vermindert qua intensiteitsniveau zodat de audioloog de niveaus kan bepalen waarop u het geluid nog net kunt ontdekken (drempels). De resultaten van de test worden in kaart gebracht op een audiogram.
Bezoeken aan externe bureaus is niet meer noodzakelijk dit bespaard dus tijd en geld.

Audio screening voor uw personeel op het bedrijf.

Voordelen gehoortest op de werkvloer:


* personeel is niet een halve dag afwezig voor zijn verplichte gehoortest.
* het is kosten besparend.
* tijdbesparend
* overzichtelijk door uitgebreide in kaart stelling
* overzichtelijk alles onder één dak (geluidsmeting/ gehoorbescherming en gehoortest)

 
Voor een op maat gemaakte offerte belt u tel: 030-6963433 of mail info@eartech.nl

 

bedrijf-audio-screening-gehoortest

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel