Eartech en Corona

Eartech en het handelen met Coronamaatregelen

De Corona crisis mag natuurlijk nooit een reden zijn om een gehoorbeschadiging op te lopen.
Omdat uw gezondheid én die van onze medewerkers erg belangrijk zijn voor ons, hebben we enkele maatregelen genomen. Zo kunt u met een gerust hart uw gehoorbescherming of In Ears kan laten aanmeten. Dit willen we zo veilig mogelijk doen. Wij volgen de  richtlijnen van de overheid en het RIVM daarom ook op. Wij vragen u dit ook te doen.

Wanneer u zich laat aanmeten door Eartech personeel zal de otometrist een mondkapje dragen.

Voor die tijd zal de otometrist zijn handen desinfecteren. Uiteraard wordt na ieder aangemeten persoon de gebruikte apparatuur (otoscoop en lichtpen) gedesinfecteerd. Voor het invullen van de persoonlijke gegevens op het aanmeetzakje verzoeken wij een eigen pen mee te nemen.

Na het aanmeten zal de otometrist van Eartech alle aangeraakte inventaris desinfecteren.

Wij verzoeken aanmeten uit te stellen als u last heeft van neusverkoudheid (hooikoorts niet meegerekend), hoesten, koorts of keelpijn.

Gaat mijn afspraak door?

Ja, uw afspraak staat gewoon ingepland. Wanneer u last heeft van verkoudheids- of griepklachten verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Kan ik nieuwe afspraken inplannen?

Ja, u kunt ook nieuwe afspraken inplannen. Wanneer er later personeel toch afwezig zijn i.v.m klachten kunnen deze op een later tijdstip alsnog worden aangemeten. Bij afwezigheid verzoeken wij ons dit wel 24 uur van te voren laten weten i.v.m. inplannen van tijd.

Zorg goed voor uzelf en de mensen om u heen. Volg de adviezen van de overheid goed op.
Op die manier kunt u binnenkort weer genieten van uw nieuwe op maat gemaakte gehoorbescherming.

 

Met vriendelijke groeten,

Team Eartech

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel