Eartech gehoorbescherming, specialist voor oordopjes in de muziek

Eartech's op maat gemaakte gehoorbeschermers zijn uitgerust met geavanceerde muziekfilters en vervaardigd met de meest recente materialen en technologische methodes. Dit, gecombineerd met de buitengewoon vriendelijke service van ons team, maakt Eartech de juiste keuze voor uw gehoorbescherming. 

Oordoppen-op-maat-muziek-otoplastieken

 Aanmeten: Het aanmeten kan op afspraak bij u thuis plaatsvinden of op afspraak bij Eartech te Zeist. Voor meer informatie en prijzen kunt u mailen naar: info@eartech.nl

 

Eartech Gehoorbescherming: De Specialist in Op Maat Gemaakte Oordopjes voor Muzikanten

Sinds 1997 is Eartech een vooraanstaande naam in de wereld van op maat gemaakte gehoorbescherming, ook bekend als Otoplastieken. Ons uitgebreide dienstenaanbod omvat gehoortesten en geluidsmetingen, met speciale aandacht voor de muziek- en industriële sector. Eartech biedt deze diensten op locatie en kan bogen op ruime ervaring in samenwerking met televisie- en musicalproducenten, muziekevenementen en bekende artiesten. In Nederland vertrouwen meer dan 2200 bedrijven op de producten van Eartech, en we worden aanbevolen door elke Arbo-dienst. Tegenwoordig leveren we gehoorbescherming in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Engeland, Polen, Griekenland, Zwitserland en Oostenrijk.

Eartech is dé specialist op het gebied van gehoorbescherming voor musici. Onze op maat gemaakte muziek-Otoplastieken worden persoonlijk vervaardigd en voorzien van een geavanceerd filtersysteem dat alleen schadelijke geluiden wegfiltert. Deze Otoplastieken zorgen ervoor dat muziekliefhebbers veilig van hun muziek kunnen genieten zonder het risico van ernstige gehoorbeschadiging. 

         Omgeving

                         DBA

   Max. Belastingstijd.

             Concerten

                        120                 

         3 minuten

            Discotheken    

                         100        

         7 minuten

             Lounge Café    

                          85     

         15 minuten!!!

 

Eartech's otoplastieken zijn uitgerust met geavanceerde muziekfilters en worden vervaardigd met behulp van de meest moderne materialen en technologieën. In combinatie met onze uiterst klantvriendelijke service biedt Eartech u het ideale bedrijf op de juiste locatie.gehoorbescherming-maat-muziek


 

Gehoorbescherming-muziek-oordopjes-maat 

 

 

© 2010 - 2024 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel