Eartech gehoorbescherming, specialist voor oordopjes in de muziek.

Otoplastieken van Eartech zijn voorzien van speciaal ontwikkelde muziekfilters en worden in de Otoplastieken gebouwd met de nieuwste materialen en de nieuwste technieken. Dit aangevuld met een zeer klant vriendelijke service van het personeel van Eartech heeft u met ons het juiste bedrijf op de juiste plaats. 

Oordoppen-op-maat-muziek-otoplastieken

 Aanmeten: Het aanmeten kan op afspraak bij u thuis plaatsvinden of op afspraak bij Eartech te Zeist. Voor meer informatie en prijzen kunt u mailen naar: info@eartech.nl

 

Specialist voor oordopjes in de muziek, Eartech gehoorbescherming!


Sinds 1997 is Eartech toonaangevend aanwezig op gebied van op maat gemaakte gehoorbescherming (Otoplastieken), gehoortesten, geluidsmetingen voor in de muziek en industrie. Eartech levert alle diensten op de bedrijfsvloer en heeft veel ervaring met tv en musicalproducenten, muziekevenementen en beroemde artiesten. In Nederland werken meer dan 2200 bedrijven met de produkten van Eartech en wordt aanbevolen door ieder Arbo dienst. Hedendaags leveren wij gehoorbescherming in o.a. Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Engeland, Polen, Griekenland, Zwitserland en Oostenrijk.

Eartech is de specialist op het gebied voor gehoorbescherming voor de musici. De muziek Otoplastieken worden persoonlijk op maat gemaakt en voorzien van een filtersysteem die alleen de schadelijke geluiden eruit filtert. De Otoplastieken zorgen ervoor dat  er veilig muziek geluisterd kan worden zonder ernstige vervormingen. 

         Omgeving

                         DBA

   Max. Belastingstijd.

             Concerten

                        120                 

         3 minuten

            Discotheken    

                         100        

         7 minuten

             Lounge Café    

                          85     

         15 minuten!!!

 

Otoplastieken van Eartech zijn voorzien van speciaal ontwikkelde muziekfilters en worden in de Otoplastieken gebouwd met de nieuwste materialen en de nieuwste technieken. Dit aangevuld met een zeer klant vriendelijke service van het personeel van Eartech heeft u met ons het juiste bedrijf op de juiste plaats.gehoorbescherming-maat-muziek


 

Gehoorbescherming-muziek-oordopjes-maat 

 

 

© 2010 - 2023 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel